Curaprox Prime Start 08 Arayüz Fırçası

Curaprox Prime Start 08 Arayüz Fırçası
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Curaprox Prime Start 08 Arayüz Fırçası
  • Curaprox Prime Start CPS 08 Arayüz Fırçası

Markası : Curaprox Ürünlerini Gör

42435

7612412427769

54
PİYASA FİYATI 299.00 TL
SATIŞ FİYATI 269.1 TL
458
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Curaprox CPS 08 Prime Start Arayüz Fırçası

Marka Adı: Curaprox

Ürün Miktarı: Bir pakette 4 adet yedek başlıkla birlikte 5 adet arayüz fırçası bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Günlük diş temizliğinde sadece diş fırçası ve diş macunu yeterli değildir. Diş fırçasının ulaşamadığı yerlerdeki yemek kalıntılarının temizlenmesi için arayüz fırçaları ve diş ipi kullanılması önerilir.

- Ağız bakım ürünlerinin vazgeçilmez parçalarından biri de arayüz fırçalarıdır. Bu fırça diş ipinin bile ulaşamadığı, diş etinin kapattığı alanların temizlenmesi için kullanılır. Başta diş eti çekilmesi sorunu yaşayan kişilerin kullanması gereken ağız bakım ürünüdür.

- Curaprox CPS 08 Prime Start Arayüz Fırçası, ince tel ve boşluk doldurucu özelliği ile diş aralarına yerleşen yemek ve kir kalıntılarının etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar.

- Diş çürükleri en çok iyice temizlenmemiş diş aralıklarında başlar.

- Diş sağlığında başarının yeni anahtarı olmayı hedefleyen ürün ile dişlerinizi etkili bir şekilde temizleyerek çürümelerin gecikmesini destekleyebilirsiniz.

- Ultra ince bir yapıya sahip olmasına rağmen diğer fırçalara göre oldukça sağlam olan CPS 08 Prime Plus Arayüz Fırçası, hemem hemen tüm diş açıklıklarından geçmek üzere özel tasarlanmıştır.

- Ürün, yan dişlerde, diş eti rahatsızlığında ve periodontitte çürüğün kolay bir şekilde azaltılmasına destek olan piyasadaki en etkili ve en küçük fırçalardır.

- Diş aralarında boşluk olanların, diş telleri ya da periadontal işlem gören kişilerin daha çok tercih edeceği, özel olarak tasarlanmış kullanışlı bir üründür.

- Curaprox markasının bu ürününü tercih ederek diş fırçasının ulaşamadığı yerlere ulaşıp yemek kalıntılarının ve oluşan plakların etkili bir şekilde temizlenmesine katkı sağlayabilirsiniz.

- Özel yapısı, kıvrımlı fırçası ve küçük boyutu ile diş minesine zarar vermeden temzilik sağlarken; rahat tutulabilen gövde yapısı ve kavrama özelliği ise kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

- Dişler ve köprüler üzerinde oldukça etkili olan fırça, normal diş fırçalarının ulaşamadığı yerlere ulaşarak plak oluşumunun azaltılmasına destek olur.

- En küçük interdental bölgelerde bile zarar vermeden temzilik sağlar.

- Diş araları iyice temizlenerek sağlıklı bir görünüme kavuşmanıza destek olan ürün, daha ferah ve taze bir nefese sahip olmanızı sağlar.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürün, temizlemek istediğiniz dişin arasına yerleştirilerek nazik hareketlerle ileri geri şeklinde kullanılır. Uzun süre kullanılabilen bir yapıya sahip olan CPS 08 Prime Plus Arayüz Fırçası'nın, belirli aralıklarda ya da yıpranması durumunda mutlaka değiştirilmesi gerekir.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaç duyduğunuz zamanlarda diş aralıklarını temizleyebilirsiniz.

İnce kıl yapısı ile tüm küçük alanlara rahatlıkla ulaşabilen ve şemsiye etkisi sayesinde dişler arasındaki boşlukları doldurarak, nazikçe temizlemek için genişleyen Curaprox CPS 08 Prime Start Arayüz Fırçası, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih edebilir, ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar
E** K**
21.11.2023
Kolay kullanımlı

Kullanımı kolay ve temizlik performansı başarılı.

E** Y**
21.11.2023
İdeal bir arayüz fırçası

Bu arayüz fırçası, diş aralarını temizlemek için ideal. Yumuşak kılları sayesinde diş etlerime zarar vermeden temizlik yapabiliyorum. Kullanımı oldukça basit, ancak bazen kılların dayanıklılığı hakkında endişelerim var.

K** **
21.11.2023
Kullanışlı bir ürün

Eşim için aldım, çok kullanışlı bir ürün

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Curaprox Prime Start 08 Arayüz Fırçası

269.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim