Darphin Aromatic Care Niaouli 15ml

Darphin Organic Niaouli Aromatic Care Purifying 15ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Darphin Organic Niaouli Aromatic Care Purifying 15ml

Markası : Darphin Ürünlerini Gör

19051

882381074685

55
1559 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Darphin Aromatic Care Niaouli 15ml

Darphin Aromatic Care Niaouli 15ml

Aromatik bakım, besleyici ve aromatik özelliğiyle cildi rahatlatmaya ve yumuşatmaya yardımcıdır. Cildi koruyarak, genç ve ışıltılı görünüm kazandırmaya yardım eder. Chamomile aromatic care, Jasmine aromatic care, Niaouli aromatic care, Orange blossom aromatic care, Rose aromatic care çeşitleri bulunur.

Yağlı ve karma ciltlerde, yağ bezlerinin çalışması fazladır.Fazla çalışan yağ bezleri aşırı yağ üretir, fazla yağ gözeneklerde birikir ve gözenekleri tıkar. Tıkanan gözenekler zamanla iltihaplanarak; siyah nokta,sivilce ve akne oluşumuna neden olur. Yağlı ve karma ciltlerde yağlanmaya bağlı olarak ciltte parlamalar görülür. Bu ciltlerde yağ üretimini dengeleyici,yağlanma ve parlamayı giderici ürünler kullanılmalıdır.

1958’de Paris’te Pierre Darphin, aromatik bitki ve esanslarını teknolojiyle buluşturarak Darphin Enstitüsü'nü kurmuştur. Darphin kadınları mutlu edecek ve onları özel hissettirecek ürünler geliştirmektedir. Cilt bakımı, vücut bakımı, anti-aginler, temizleyiciler, nemlendiriciler, cilt bakım kremleri, leke gidericiler, göz çevresi bakımı, akne ve sivilce ürünleri, dudak bakımı gibi farklı ürünleri bulunur.

Darphin Aromatic Care Niaouli 15ml

Darphin Aromatic Care Niaouli 15ml, yağlı ciltler için aromatik bakım.

Niaouli, selvi, limon, biberiye, okaliptüs ve lavanta yağları içerir.

Yağlı ve karma ciltlerde fazla yağın ve birikimlerin atılmasına yardımcıdır. Cildin nem ve yağ dengesini korumaya; cilde matlık, berraklık ve canlılık kazandırmaya yardım eder.

Klinik araştırmalarda, kısa süreli kullanımda aydınlık ve sağlıklı cilt görünümü sağladığı gözlenmiştir.

ECOCERT standartlarına göre doğal ve organik kozmetik olarak sertifikalandırılmıştır.

Kullanım Şekli:

Uygulama öncesi derin nefes eşliğinde ürünü koklayınız. Akşamları temizlenmiş ve toniklenmiş cilde, yüz ve boyun bölgesine avucunuza damlattığınız 5 damla ürünü uygulayın. Yüzde içten dışa masajla uygulayın.

Darphin Aromatic Care Niaouli 15ml, kampanyalı fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar
K** G**
27.04.2022
Ben BAYILDIM...

Kokusu, dokusu son derece müthiş olan krem.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Darphin Aromatic Care Niaouli 15ml

1559TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim