Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum 30 ml

Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum 30 ml

Markası : Darphin Ürünlerini Gör

30425

882381059965

55
6559 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum 30 ml

Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum 30 ml

Marka Adı: Darphin

Ürün Adı: Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum

Ürün Miktarı: 30 ml

Cilt Tipi: Yaşlanma belirtilerine karşı

Ürün Özellikleri: Yaşlanma belirtilerine karşı olarak geliştirilmiş serumdur. Commiphora mukul özü, Sea Emarald içerir. Dermatolog testinden geçmiş olan ürünün içeriğinde paraben yoktur. Yüz bölgesinde sıkılaşma ve gözle görülür bir biçimde toparlanma sağlamaya çalışır. Ciltteki çukurlaşmış bölgelerin dolgunluk kazanmasına yardımcı olur. Üretim yeri Fransa’dır.

Büyük oranda doğal içeriklerle formüle edilmiştir. Gözeneklerde tıkanmaya sebep olmayacağı belirtilmektedir.

Sonuç: Yüz ve boyun bölgesinde yaşlılık belirtileriyle mücadele etmeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Yüz ve boyun bölgesine uygulama yapılır. Üç damla ürünü cilt tarafından emilene kara parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Hafif dokunuşlarla uygulanması tavsiye edilir.

Açıldıktan sonra 24 ay içinde tüketilmelidir.

İçerik: Water, Propanediol, Betaine, Algae Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gellidiela Acerosa (Algae) Extract, Hordeum Distichon (Barley) Extract/Extrait d'Orge a Deux Rangs, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Sigesbeckia Orientalis (St Paul's Wort) Extract, Commiphora Mukul Resin Extract, Centaurium Erythraea (Centaury) Extract, Castanea Sativa (Chestnut) Seed Extract, Bifida Ferment Lysate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Exrtact, Morus Nigra (Mulberry) Root Extract, Palmaria Palmata Extract, Anogeissus Leiocarpus Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Arabidopsis Thaliana Extract, Butylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape)Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Glycerin, Caffeine, Acetyl Glucosamine, Acetyl Hexapeptide-8, Decarboxy Carnosine Hcl, Sodium Rna, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Micrococcus Lysate, Peg-8 Hydrolyzed Rice Protein, Yeast Extract/Faex/Extrait de Levure, Glyceryl Polymethacrylate, Ethylhexylglycerin, Mannan, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Palmitoyl peptide,  Disodium Edta, Sodium Benzoate, Fragrance, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Phenoxyethanol, Geraniol, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Yellow 6 (CI 15985), Yellow 5 (CI 19140).

 

Cildimiz zamanla esnekliğini kaybeder ve sarkmaya başlar. Elbette bu durumun tek sebebi yalnız başına zaman faktörü değildir. Çevresel ve genetik faktörler de ciltte yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasında etkilidir.

Cildin sağlıklı ve genç görünümünü korumak için cilt bakımlarını ihmal etmemek ve cilt bakımı için doğru ürün tercihi yapmak gerekir.

 

Darphin markasında yaşlanma etkilerine karşı geliştirilmiş pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır.

Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum, ciltte toparlanma ve sıkılaşma sağlamaya yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. İçeriğinde paraben bulunmaz ve büyük oranda doğal içeriklerle geliştirilmiştir.

Yüz ve boyun bölgesine bakım yapmaya yardımcıdır.

 

Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum 30 ml, Turuncukasa.com’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş verin ve kullanmaya başlayın.

 

Yorumlar
E** y**
09.05.2022
Bayıldımm.

Cildimi canlandıran sıkılaştıran aşırı iyi bir ürün.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Darphin Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum 30 ml

6559TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim