Darphin Aromatic Care Vetiver 15 ml

Darphin Vetiver Aromatic Care Essential Oil Elixir 15ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Darphin Vetiver Aromatic Care Essential Oil Elixir 15ml

Markası : Darphin Ürünlerini Gör

42392

882381082802

55
1559 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Darphin

Ürün Adı: Darphin Vetiver Aromatic Care Essential Oil Elixir

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri:

-Cildinizde rahatlama sağlamaya destek yağ bakımıdır. Ciltteki stres belirtileri ile mücadele etmeye çalışır.

-Darphin aromatik yağ bakımı cildinizi nemlendirirken hoş kokusu ve etkili formülü ile de sizin rahatlamanıza destek olur.

-Cilt bariyerini güçlendirmeye ve cildi yorgunluk, stres, uykusuzluk gibi dış etkenlere karşı daha güçlü hale getirmeye çalışır. Ciltte yorgunluk belirtileri sizi olduğunuzdan daha yaşlı, sağlıksız ve yorgun gösterebilir. Darphin markası geliştirdiği aromatik yağ bakımı ile cildinize sağlıklı, ışıltılı ve canlı bir görünüm sağlamaya çalışır.

- Dermotolojik olarak test edilen Darphin bakım yağı büyük oranda doğal içeriklerle formülize edilmiştir. Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm ciltlerin kullanımına uygundur.

-Cilt bakımında kullanacağınız ürünlerin içeriğinde zararlı kimyasalların bulunmaması son derece önemlidir. Aksi halde bakım için kullandığınız ürünler cildinizde istenmeyen etkilere yol açabilir. İçeriği ve etkisi ile Darphin aromatik yağ kullananlar memnuniyetlerini dile getiriyor.

-Özel yapısı ile ciltte ağırlık yapmaz ve yağlı bir hisse neden olmaz. Cilt tarafından kolayca emilir. Sakin, dinlenmiş, esnekliği artmış ve sağlıkla parlayan bir cilt için etkili olmaya çalışır.

- Darphin Oil Elixir ile dinlenmiş, enerjik bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz. Darphin aromatik care cildinizde stres izleri yerine sağlıkla ışıldayan bir görünüm sağlamaya çalışır.

-Daha etkileyici ve çabuk sonuçlar almak için Darphin cilt bakım ürünlerini de cilt bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Tüm cilt ürünleri düzenli ve doğru kullanım ile etkisini daha çok ortaya çıkarır. Gerçekten de sağlıklı ve güzel bir cilt için düzenli ve sürekli kullanım önemlidir.

-Gün içinde yaşadığınız her şeyin izi yüzünüze, cildinize yansır. Özellikle stresin neden olduğu yorgunluk ilk önce ciltte fark edilir. Solgun, yorgun görünen bir cilde sahip olmayı kimse istemez.

-Bir küçük öneri olarak; cildinize uyguladığınız bakım ürünlerinin yanı sıra siz de kendinize değer vererek daha sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Sağlıklı beslenme, stresten uzak bir yaşam, yeterli sıvı tüketimi de sağlıklı bir cildin ön şartlarıdır.

Kullanım Şekli: Yüzünüzde ve boynunuza 5 damla aromatik yağı dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın.

Kullanım Sıklığı: Her akşam düzenli olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Darphin markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
S** k**
27.04.2022
Memnun kaldım.

Cilde esneklik kazandıran bir krem.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Darphin Aromatic Care Vetiver 15 ml

1559TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim