Daylong Face Spf50+ Sensitive Gel Cream Fluid 50ml

Daylong Face Spf50+ Sensitive Gel Fluid 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Daylong Face Spf50+ Sensitive Gel Fluid 50ml

Markası : Daylong Ürünlerini Gör

42708

7612076109636

55
PİYASA FİYATI 253.22 TL
SATIŞ FİYATI 227.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Daylong Face Spf50+ Sensitive Gel Fluid 50ml

Marka Adı: Daylong

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Güneş ışınları ne kadar D vitamini bakımından önemli olsa da, güneş koryucu sürmeden dışarı çıkmamak ve çok uzun süre güneşte kalmamak gerekir. Özellikle açık tenliler, bebekler ve çocukların bu konuda gerekli özeni göstermesi oldukça önemlidir.

- Güneş koruyucular farklı formlarda ve farklı faktörlerde bulunur. Cilt için koruyucu krem ya da jel seçerken en az SPF 30 olan ürünler tercih edilmelidir. Cildi yağlı olanlar jel veya su bazlı ürünler kullanabilirken, kuru olanlar ise krem bazlı ürünler tercih edebilir.

- Daylong markasının güneşin zararlı ışınlarının cilt üzerindeki olumsuz etkilerini düşünerek üretmiş olduğu Face Spf50+ Sensitive Gel Fluid 50ml, ihtiyacınız olan koruma özelliğine sahip jel formlu bir koruyucu kremdir.

- Güneş ışınlarına karşı hassas, yağlı ve sivilceye eğimli ciltlerin kullanımına uygun olan ürün SPF 50+ özelliği ve fotostabil Uv filtreleri sistemi ile, UVA ışınlarına karşı etkili ve yüksek koruma sağlar.

- Güneşe bağlı cilt yaşlanmalarının azaltılmasına katkı sağlayan ürün, yüz için kullanılan su bazlı ve hafif formda bir kremdir. Yağ içermeyen jel sıvı cilt tarafından kolayca emilir. Yüzde yapışkan his bırakmaz. Özellikle cildi yağlı olanlar için ideal bir üründür. Kullanıldığı anda cildin mat ve hoş bir görünüm kazanmasını destekler.

- E vitamini ve antioksidan bakımından zengin olan yüz kremi, makyaj bazı olarak da tercih edilebilir. İçeriğinde bulunan antioksidan ve vitaminler erken cilt yaşlanmasına karşı etkili bir koruma sağlanmasına destek olur.

- Suya ve tere karşı dayanıklı olan, parfüm, yağ, paraben ve koruyucu madde içermeyen ürün, cildinizin gün boyu güneş ışınlarından korunmasını destekler.

- Fazla güneşe maruz kalma sonucunda ciltte güneş lekeleri oluşmaya başlayabilir. Ciltte leke oluşumunun azaltılmasına katkı sağlayan Daylong Face Spf50+ Sensitive Gel Fluid 50ml, cildin nemlendirilmesine de destek olur. Gözenekleri tıkamadan koruma sağlar.

Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce yüzünüze uygulama yapınız. Bol miktarda sürerek emilmesini bekleyin.

Kullanım Sıklığı: Gün boyu güneşte kalacaksanız, özellikle terledikten, yüzdükten veya kurulandıktan sonra kremi tekrar uygulayınız.

Güneşin zararlı ışınlarınlarından korunarak sağlıklı bir cilde sahip olmak için İsviçre'de üretilmiş olan Daylong güneş ürünleri serisi, kullanıcılardan kabul görmüş, cilt yapınıza uygun ürünlerden oluşmaktadır. Markanın Daylong Face Spf50+ Sensitive Gel Fluid 50ml'lik koruyucu kremini kampanyalı fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, serinin diğer ürünleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar
s** g**
09.06.2021
anneme de bir kutu aldım

sürekli kullandığım bir ürün çok memnunum fiyat avantaji sebebi ile Turuncukasa tercih ettim teşekkür ederim

K** T**
05.05.2019
Sivilce yaptı

Cildim aşırı kuru olmasına rağmen sivilce yaptı. Uzun zamandır sivilcem olmamıştı hiç.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Daylong Face Spf50+ Sensitive Gel Cream Fluid 50ml

227.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim