DDF Anti Aging Restorative 4-PC Kit Youthful

DDF Anti-Aging Restorative 4-PC Kit Youthful Restoration
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • DDF Anti-Aging Restorative 4-PC Kit Youthful Restoration

Markası : DDF Ürünlerini Gör

40142

60748010020

55
567.46 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DDF Anti-Aging Restorative 4-PC Kit Youthful

Ciltte Nemlendirme Sağlayan Serum

Marka Adı : DDF

Ürün Adı : DDF Anti Aging Restorative 4 –PC KIT Youthful Restoration

Ürün Miktarı : DDF Advanced Micro Exfoliation Cleanser 89 ml, DDF Advanced Eye Firming Concentrate 14 ml DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer Moisturizing Serum 15 ml

Ürün Özellikleri : Kuruya eğilimli olgun ve normal ciltler için Anti Aging özellikli settir. Cildin tabakasının yenilenmesini sağlayan temizleyici, göz çevresi torbalarını ve çizgilerin azalmasında yardımcı sıkılaştırıcı etkili krem, Kuru cildi nemlendirmeyi sağlayan gece bakım kremi ve gözenekleri sıkılaştırmasına etki sağlayan serumdan oluşan kofredir.

Sonuç : Cildinizi yenilemeye yardımcı, anti aging özellikli yardımcı bakım setidir.

Kullanım Şekli :

DDF Advanced Micro Exfoliation Cleanser 89ml:Elinize çok az dökmeniz sonrasın da yüzünüze masaj yaparak uygulayınız. Göz ile temas ettirmemeye dikkat ediniz. Cildinizi su yardımı ile temizleyiniz.

DDF Advanced Eye Firming Concentrate 14gr : Temiz ve kurulanmış göz çevrenize küçük dokunuşlarla bir daire çizer gibi kremi yediriniz.

DDF Advanced Firming Cream 14gr: Hergün sabah veya akşam yumuşak hareketlerle kremi yayarak temiz cilde uygulayınız.

DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer Mouis. Serum 15ml:Serumu temizlenmiş cildinize çene hizanızdan yukarıya doğru sürünüz. Ürünü sabahları uygulayınız.

DDF Advanced Micro Exfoliation Cleanser 89ml :Kuruya yatkın olgun ciltler için yüz temizleme kremi sayesinde cildinizi canlandırmaya yardımcı olacaksınız. Olgun, normalden kuruya dönük ciltleri soyma işlemi yaparak temizler, nemlendirir. Cildi ölü tabakalardan arındırarak daha genç bir görünüm kazanmasını sağlar. Göz çevresine getirmemeye dikkat ediniz.

Cildin esnekliğini kaybetmesi durumunda cildi güçlendirmek için cildin ihtiyacı olan vitaminleri vermek gerekir. A vitamini kırışıklıklara etkili bir gerçek. E ve C vitamini de büyük bir antioksidan olarak bilinmektedir. Cildinize pürüzsüz bir görünüm sağlamanız için bu vitaminleri barındıran kremleri tercih etmeniz gerekmektedir. Herkes kusursuz bir cilt ve yüz hatlarına sahip olmak ister. Cilt tipinize uygun cilt bakımınızı cildin ihtiyaç duyduğu mineral, vitamin ve antioksidan içerikli ürünlerle güzelleştirebilirsiniz.

Kullanım şekli : Cildinize ufak bir miktar üründen alıp nazikçe masaj yaparak göz çevrenize gelmeyecek şekilde uygulayın ve bol su ile durulayınız. Günlük kullanıma uygundur.

İçerik: Turmerik Kompleks ( Hint safranı kökü, Vit. B5, Vit. E, Promatrixyl Pentapeptid, Gliserin) Rice Bran Wax & Polietilen tanecikler.

DDF Advanced Eye Firming Concentrate 14gr : Hint safranı ile içeriğini zenginleştiren bu ürün kırışıklıkları geciktirici özelliğe sahip olmaktadır. Göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı savaş açmanın en iyi yöntemi nemdir. Nem kaybından oluşan çizgileri, göz bakımı kremleri ile sıkılaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Göz çevresi kremi doğru kullanılması önemlidir. Erken yaşlarda göz bakımınızı yapmanız kırışıklıkları geciktirmenizi sağlayacaktır. Göz çevresi yüzün en nazik bölgesi olduğu için bu bölgeye doğal kremlerden ziyade özel ürünler kullanmak gerekiyor. Göz makyajını silmek için de hassas göz çevresi toniklerini ya da kremlerini tercih ediniz. Pamuk yardımı ile fazla bastırmadan temizleyiniz. Göz makyajı doğru bir şekilde temizlenmediği takdirinde göz çevresine zarar verdiği gibi kirpiklerin dökülmesine etki etmektedir.

Gözleri dinlendirmenin en iyi yöntemlerin den biri de 8 saatlik uyku dilimidir. Göz egzersizlerini günlük olarak yaparak göz çevreniz deki minik çizgilerin sıkılaşmasını desteklersiniz.

Kullanım şekli : Göz çevrenizi temizledikten sonra kremi parmak uçlarınız ile masaj yaparak sürebilir üzerine makyaj yapabilirsiniz. Gece değil gündüz de düzenli olarak kullanabilirsiniz.

İçerik: Turmerik Kompleks ( Hint safranı kökü, Vit. B5, Vit. B3. Vit.E, Promatrixyl, Gliserin) Kafein & 7 Amino Asit.

DDF Advanced Firming Cream 14gr : Normal, olgun kurumaya meyilli ciltler için geliştirilmiş gece kremi cildin yenilenme sürecini arttırmaya ve kırışıklıkları sıkılaştırmaya yardımcı bir üründür. Daha aydınlık cilt görünümü sağlar. Geceleri cildin yenilenmesi daha hızlı bir şekilde olduğu için gece bakım kremleri cilde daha etkili bir görünüm kazandırmaya yardımcı olacaktır. Gece kremleri gündüz bakım kremlerinden daha etkili ve daha iyi nemlendirir. Gündüz ve gece kremleri farklı etkinliklerle cilde faydalı olmaktadır. Daha güçlü bir cilt için sabah ve akşam bakım kremlerinizi cildinize uygulayınız. Gece kremleri, gündüz kremlerine göre daha yağ bazlıdır. Eğer kuru bir cilde sahipseniz gece bakım kremini mutlaka sürmeniz gerekir. İyi bir nemlendirici uygulanması kırışıklıkları geciktirmenize neden olacaktır.

Kullanım şekli : Gece cildinizi temizledikten sonra kremi az miktarda cilde yayarak yediriniz. Göz çevrenize gelmeyecek şekilde hafif dokunuşlarla cildinize masaj yapınız. Gece 23:00’den sonra kan dolaşımı ciltte hızlandığı için yatmadan 1 saat öncesin de uygulayınız.

İçerik: Turmerik Kompleks ( Hint safranı kökü, Vit. B5, Vit. E, Hint Safranı, Promatrixyl Pentapeptid, Gliserin), Bakır& Çinko Glukonat.

DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer Mois. Serum 15ml: Serum, gece ve gündüz bakım kremlerinizin yanı sıra nemlendiremediği bölgelere inerek cildinizi daha çok nemlendirir. Güzellik uykusu dediğimiz iksir, serum sayesinde olmaktadır. Serumu cilde sürdükten sonra emmesini beklerseniz faydasını görebilirsiniz. Serum alırken yaşınıza uygun ürünü seçmelisiniz. Serumlar yaşa göre değişim göstermektedir.

Cilt serumu sürmenin ince püf noktalarını öğrenerek cildinizin daha pürüzsüz daha sıkı görünmesini sağlayabilirsiniz. Yüz bölgemiz vücudumuzun en göz önünde bulunan bir parçası olduğu için cildinizin güzellik hazinesi cilt bakım kremlerinden geçmektedir.

Kullanım şekli : Gündüzleri temizlenmiş cilde, göz çevresine gelmemesine özen göstererek kullanılmalıdır. Serumu sürdükten sonra cildinizin emmesini bekleyiniz. Cildinize sürerken aşağıdan yukarıya doğru hareketlerle yapmalısınız.

İçerik: Vitamin + Peptid Complex (Palmitoy Pentapeptide-4), Vitamin E, Vitaminb B5 ve Gliserin, Silikon elastomerleri ve renkli pigmentler, Sodyum Hyaluronate, Panthenol.

DDF Anti Aging Restorative 4- PC Kit Youthful Restoration Turuncu Kasa’da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de sitemizdeki indirim kampanyalarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar
N** K**
31.08.2015
ddf firming krem 14 gram

48 gram olarak yazılmış olan ddf firming cream ,14 gram olarak çıkıyor. bu açıklamaya güvenerek almıştm maalesef. Açıklama düzeltilmeli.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DDF Anti Aging Restorative 4-PC Kit Youthful

567.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim