Derma E Sensitive Skin Oil Free Moisturizer 56 ml Yağsız Nemlendirici

Derma E Sensitive Skin Oil Free Moisturizer 56 g - Yağsız Nemlendirici
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Derma E Sensitive Skin Oil Free Moisturizer 56 g - Yağsız Nemlendirici

40019

30985004854

5/1
403.73 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Derma E Sensitive Skin Oil Free Moisturizer 56 ml Yağsız Nemlendirici

40019.jpg

Marka Adı: Derma E

Ürün Adı: Derma E Sensitive Skin Oil Free Moisturizer Yağsız Nemlendirici

Ürün Miktarı: 56 ml

Uygun Cilt Tipleri: Hassas ciltler için uygundur.

Ürün Özellikleri:
-Cildinizin tipi ve nemlendirilmesi konusunda mümkün olduğunca erken davranmanızda fayda var. Cilt kendi halindeyken esnek ve canlıdır.Kirli hava, ultraviyole ışınlar gibi çevresel faktörlerin etkisiyle giderek mat ve cansız bir görünüm alır. Bu yüzden yağsız ve güneş ışığı filtreli bir Derma E nemlendirici krem kullanmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

-Yağlı ciltlerinde neme ihtiyacı vardır. Bu cilt tipleri yağsız nemlendiricileri kremlerin kullanılması doğru tercih olacaktır.

-Derma E Yağsız Nemlendirici hassas ciltlere yardımcı olurken yaşlanma belirtilerini gidermeye de yardımcı olur.

- A, C ve E vitaminleri yatıştırıcı etkisi, Aloe ve Witch Hazel Besleyici formülü ile sağlıklı, canlı görünümlü bir cilt oluşumuna yardımcı olur.

-Glutensiz, vegan, dengeli pH, parabenler, sülfatlar, vazelin, mineral yağı ya da yapay renkler herhangi bir zararlı madde içermemektedir.

-Yağsız, kokusuz nemlendirici nem takviyesi ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur.

Witch Hazel: Türkçe adıyla Cadı Fındığı olarak geçmektedir. İngilizce adıyla Witch Hazel veya Latince adıyla Hamamelis Virginiana, ağırlıklı olarak Amerika'nın Virginiana bölgesinde yetişen, sarı çiçekli bir bitkidir. Geleneksel tıpta ve günümüzde de kullanım alanlarından biri, onarmaya yönelik sağlık bakımları; kesikler, güneş yanıkları, böcek ısırmalarından sonra kaşıntıyı azaltmaya, göz bakımı, varisler gibi faydaları bulunmaktadır. Dermokozmetik endüstrisinde yaygın olarak kullanılan bir bitkidir. Cadı Fındığının bizim bildiğimiz fındık ağaçlarıyla benzerliği yoktur. Bu bitkinin en önemli özelliklerinden biri, doğal bir sıkılaştırıcı etkisi ile cilde yardımcı olmaktır.

Sonuç: Cildin beslenmesine, canlanmasına ve cilt düzensizliklerinin düzelmesine yardımcı olur.


Kullanım Şekli: Cildinizi temizledikten sonra Derma E Soothing Oil- Free Moisturizer’ den parmaklarınıza küçük bir miktar sürün ve hafif yukarı vuruşlarda tüm yüzünüze ve boynunuza uygulayınız. Buzdolabında veya serin yerlerde saklayınız. Etkinliğini arttırmak için, ürün soğutulmaktadır.


Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayabilirsiniz.


İçerik: Purified Water (Aqua), Glycerin, Ascorbyl Palmitate (C-Ester), Pinus Pinaster (Pycnogenol®) Bark Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract* (.1%), Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Derma E Sensitive Skin Oil Free Moisturizer 56 ml Yağsız Nemlendirici

403.73TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim