Dermaceutic C25 Cream 30ml - Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi (S.K.T 01-2026)

Dermaceutic C25 Cream 30ml - Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi (S.K.T 09-2024)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Dermaceutic C25 Cream 30ml - Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi (S.K.T 09-2024)
  • Dermaceutic C25 Cream 30ml - Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi (S.K.T 09-2024)

Markası : Dermaceutic Ürünlerini Gör

40052

3760135011124

55
PİYASA FİYATI 1,781.25 TL
SATIŞ FİYATI 1514.06 TL
4964
Kişinin Favorisi

Outlet - Dermaceutic C25 Cream 30ml - Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi (S.K.T 09-2024)

Bu Ürünün Outleti Var

Outlet - Dermaceutic C25 Cream 30ml - Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi (S.K.T 09-2024)

Dermaceutic C25 Cream 30ml - Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi

Marka Adı: Dermaceutic

Ürün Adı: Dermaceutic C25 Cream-Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi

Ürün Miktarı: 30ml

Etki Alanı:
Nemlendirme, canlandırmaya yaşlanma karşıtı bakım kremidir.

Uygun Cilt Tipleri:
Mat ve canlılığını yitirmiş ciltler kullanıma uygundur.

Ürünün Özellikleri:

-Cildimiz bizim en değerli hazinemizdir. Ancak cildimiz gün içerisindeki stres, toz, çalışma hayatı ve yaş ilerlemesinden kaynaklanan ciltte ki çizgiler, mat ve cansız görünüm kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Ama hiç canınızı sıkmayın Dermaceutic C25 Cream sizin yardımcınız olacaktır.

-Koku verici ve paraben gibi maddeler içermeyen krem cildiniz deki o mat ve cansız görüntüyü alarak yerini pürüzsüz, canlı ve nemli bir yüze bırakmaya destek sağlayıcıdır.

-İçerisinde Metilsilanol askorbat% 25, B-B5 vitamini, E vitamini, C vitamini, A vitamini ve Polifenolleri bulunduran krem cildi erken yaşlanmaya karşın koruyarak savunma oluşturmaktadır.

-Dermaceutic C25 Cream ciltteki renk kaybını onararak cansız ve mat görünen cildin canlılığını geri kazandırmaya yardımcı bir üründür.

-Cilt tonunu dengeler ve cilde ışıltı katmaya yardımcıdır. 

-Metilsilanol askorbat %25, C vitamini, A vitamini, B5 vitamini, E vitamini, Polifenoller içerir.

C Vitamini: Güçlü bir antioksidandır, cilt yaşlanmasının belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. Çevresel tehlikeler karşı korumaya destek sağlar. 

A Vitamini: Cilt yüzeyi, kırışıklıklar, ince çizgiler ve hiperpigmentasyon gibi yaşlanma semptomlarına karşı problemlerde destek sağlamaktadır. A vitamini cildin sağlıklı olmasına yardımcı olur. 

B5 Vitamini: Su kaybını azaltarak cildi nemlendirir buda cildin esnek ve pürüzsüz kalmasını sağlamaktadır. B5 vitamini ilk defa 1939 yılında pirinç kabuklarından tecrit edilmiştir. Derinin üst tabakasını güçlendirmeye yardımcıdır.

E Vitamini: Antioksidan özelliğiyle bilinmektedir. Yaşlanma belirtilerine karşı cildi korumaktadır. Cildin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur. 

Polifenoller: Meyve ve sebzelerde bulunmaktadır. Bitkilerde yaygın olarak bulunan polifenoller; flavonoidler, fenolik asit, kateşinler, antosiyaninler, isoflavonlar, quercetin ve resveratroldür. Polifenoller antioksidan olarak hareket ederler. . Yaşlanmayı geciktiren özelliği ve kırışık azaltıcı etkisi ile cilde destek olur. Vücuttaki doku hasarına karşı vücut kimyasalını korumaya yardımcı olur. Detoksifiye edici özelliği ve anti-aging özelliği sayesinde yüz bakım ürünlerinde kullanımında göz alıcı sonuçlar vermektedir. 

Sonuç: Cilde esneklik sağlayarak, parlaklık kazanmasına yardımcı olur.

Kullanım Şekli:
Cildinizin temiz olduğundan emin olduktan sonra hafif bir masajla emene kadar ovarak cildinize uygulayın. Sabah kalktığınızda ise Dermaceutic Sun Ceutic Spf 50 güneş koruyucu kullanmayı unutmayınız.

Kullanım Sıklığı:
Her sabah göz çevresi dahil yüze, boyuna ve dekolteye uygulanır.

İçerik: Water, Methylsilanol ascorbate & butylene glycole, isononyl isononanoate, C-12-C15 akryl , Cetearyl alcohol, PEG-40 sterate, Moreus Alba, Retinyl palmitate, Vitis vinifera, Tocopheryl acetate, Glycerin, Propylene glycole, Ceteth-20 phosphate, Panthernol, Tocopherol, Phytic acid, Niacinamide, Sclerotium gum, Lactic acid, Dicetyl phosphate, Sodium hydroxide, Isohexadecane, Sodium acrylate/sodium acryloydimethyltarurate copolomer, Alcohol denat, PEG-40 hydrogenated castrooil, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Camelia oleifera, Methylparaben, propylparaben, parum, limonene

Dermaceutic C25 Cream 30ml-Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremini uygun fiyatlarla Turuncu Kasa'dan sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar
E** K**
17.05.2022
Memnun kaldım.

Cildi yenileyen yaşlanmayı geciktren bir krem bende bayağı işe yaradı.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermaceutic C25 Cream 30ml - Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi (S.K.T 01-2026)

1514.06TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim