Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 ml

Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Dermalogica Daily Superfoliant 57gr
  • Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 ml

Markası : Dermalogica Ürünlerini Gör

42428

666151021167

55
1444.07 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Dermalogica Daily Superfoliant 57gr

Marka Adı: Dermalogica

Ürün Miktarı: 57 gr

Ürün Özellikleri:

- Zaman ilerledikçe cilt enerjisini kaybeder ve yenilenmesi yavaşlar. Bununla birlikte yaşlanma işaretleri görülmeye başlar. Düzenli olarak uygulayacağınız bakım ile cildinizin güzelliğini yeniden kazanabilir ve yaşlanma belirtilerinin oluşumunu yavaşlatabilirsiniz.

- 30'lu yaşlara gelmeyle birlikte cildin yenilenmesi yavaşlar hatta cilt kuru ve donuk görünebilir. Bu aşamada ihtiyacınız olan şey, sadece cildi nemlendiren değil, aynı zamanda kırışıklar üzerinde etkili bir kremdir..

- Dermalogica Daily Superfoliant 57gr cilt yüzeyinin yenilenmesine ve cildin arınmasına destek olamak amacıyla üretilmiş bir üründür.

- AGE Smart, zamansız yaşlanan ciltler düşünülerek üretilmiş anti aging seridir.

- Cilt yüzeyinin yenilenmesine destek olan ürün, yaşlanmayı hızlandıran içsel ve dışsal faktörlerin etkilerini azaltmaya çalışırken, cildin daha pürüzsüz görünüp yumuşak olmasına da katkı sağlar.

- Daily Superfoliant 57gr enzimler ile zenginleştirilerek; aktifleştirilmiş Binchotan Kömürü, Niyasinamid, Kırmızı Yosun ve Tara Meyva Özü ile özel olarak formüle edilmiştir.

- Ürün, toz formdadır. Gelişmiş toz formül su ile birleştiğinde aktifleşir ve cildi derinlemesine temizleyerek bakım sağlar.

- İçerdiği enzimler, cildi yumuşatıcı alfa hidroksi asitler ve hava kirliliği karşıtı teknoloji açığa çıkar.

- Dermalogica Daily Superfoliant içeriğinde bulunan aktifleştirilmiş Binchotan Kömürü cildi arındırarak gözeneklerde biriken çevresel toksinlerin temizlenmesine katkı sağlarken, Niyasinamid, Kırmızı Yosun ve Tara Meyva Özü ise cildin hava kirliliğinin zararlarına karşı korunmasına destek olur.

- Çevresel kirleri temizleyerek gözenekleri arındırmaya çalışan bakım ürünü, çevre kirliliğinin tetiklediği yaşlanma belirtilerinin azaltılmasına katkı sağlar.

- Renklendirici, koku ve paraben içermeyen Daily Superfoliant'ın medikal eksfoliasyon ürünleri kullananlar tarafından kullanılmaması tavsiye edilir.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün, hayvanlar üzerinde denenmemiştir.

- Dermalogica, ürünlerini cildi en iyi duruma getirmeye destek olan içeriklerle tasarlamıştır.

Kullanım Şekli: Cidinizi temizledikten sonra nemli elinize bir miktar üründen alın ve kremsi macun oluşturmak için ellerinizi birbirine sürtün. Krem kıvam alan ürünü gözlerinize temas etmeyecek şekilde dairesel hareketlerle 30 saniye kadar yüzünüze uygulayın, daha sonra bol su ile yüzünüzü iyice durulayın.

Kullanım Sıklığı: Günlük kullanıma uygun olan ürünü, hassas ciltlerde, cilt ürününe alışana kadar hergün uygulayın. Eğer gün aşırı kullanımda bir hasssiyet oluşmaya başlarsa, kullanım sıklığını azaltın. Ürünü gündüz uygulayacaksanız SPF özellikli ürün ile uygulamayı destekleyin.

Sağlıklı bir cilt için tercih edebileceğiniz ürünlerinden biri olan Dermalogica Daily Superfoliant 57gr, yaşlanmayı hızlandırıcı etkiye sahip çevresel faktörlere karşı bakım sağlayan bir üründür. Ürünü uygun fiyatı ile satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilir ve ürünler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
E** K**
17.05.2022
Bayıldım.

Cildi çevresel faktörlerden koruyan bir ürün.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 ml

1444.07TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim