Dermalogica Age Smart Renewal Lip Complex 1,75 ml

Dermalogica Age Smart Renewal Lip Complex 1,75 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Dermalogica Renewal Lip Complex 1.75ml
  • Dermalogica Age Smart Renewal Lip Complex 1,75 ml

Markası : Dermalogica Ürünlerini Gör

42426

666151061309

55
1010 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Dermalogica Renewal Lip Complex

Marka Adı: Dermalogica

Ürün Miktarı: 1.75 ml

Ürün Özellikleri:

- Dudak derisi, vücudumuzun diğer bölgelerindeki derilere göre daha ince bir yapıya sahiptir. Bu da dudakların çatlamasını ve kurumasını kolaylaştırır.

- Dudaklarda az miktarda yağ bezi bulunur. Bu da dudakların neredeyse hiç bir korumaya sahip olmadığı anlamına gelir ve dikkat etmemizi çok daha önemli hale getirir. Düzenli olarak yapacağınız bakımlar, kuru dudakların kötü görünümünü toparlamak için en iyi ve en kolay çözümdür.

- Dermalogica Renewal Lip Complex 1.75ml, dudakların nemlenmesine ve çatlak görünümünün azaltılmasına destek olmak amacıyla özel içeriklerle formüle edilmiş bir üründür.

- Özellikle rüzgar, sıcak ve soğuk hava bütün bir sene boyunca dudaklarımızın kurumasına sebep olan en önemli etkenlerdir.

- Kuru ve çatlamış dudakları beslemeye destek olan ürün, dudakların pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını da destekler.

- Çevresel faktörlerden dolayı dudaklarınızda meydana gelen kuruluğu bu ürün ile giderebilirsiniz. Ürün, neme ihtiyaç duyuldukça dudaklara uygulanabilir.

- Dermalogica Renewal Lip Complex, antioksidan vitamin E ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir.

- Patentli formülü hasarlı dokuyu toparlamaya, kontür çizgilerini azaltmaya ve şekerin cilt proteinlerinin yapısını bozmasına bağlı olarak yaşanan yaşlanma belirtilerinin azaltılmasına destek olurken; antioksidan vitamin E ise zararlı ROS (Reaktif Oksijen)'lara karşı cildin korunmasına katkı sağlar.

- AGE Smart, Dermalogica markasının zamansız yaşlanan ciltler için geliştirilmiş olduğu anti aging ürün grubundan biri olup, cilt yaşlanmasına neden olan faktörlere karşı cildi korumaya çalışır.

- Dudaklar, yaşlılık belirtilerinin hızlı bir şekilde ortaya çıktığı hassas bölgelerden biridir.

- AGE Smart ürünlerinden biri olan Renewal Lip Complex 1.75ml ile sağlıklı bir cilt için geleceğe yatırım yapabilirsiniz.

- Kontur çizgilerinin azaltılmasına katkı sağlayan ürün, ruj uygulamasından önce dudakları beslemek amacıyla da kullanılabilir.

- Dudakları Avakado yağı, Seha Butter ve Kakao Çekirdek Yağı ile besleyip nemlendirmek için ihtiyaç duydukça ürünü dudaklarınıza uygulayın.

- Dermalogica ürünleri tahriş edici ve sivilce oluşumuna sebep olan maddeler içermeden tasarlanmıştır.

- Dudak bakım ürünü suni renklendirici, suni koku ve mineral yağ içermez. Ürün hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Kullanım Şekli: Olgun ve zamansız yaşlanan ciltlerin kullanımına uygun olan ürün, dudakları çevresel faktörlere karşı korumak için kullanılır. Renewal Lip Complex, dudak cildinin nemlenmesine destek olur.

Kullanım Sıklığı: Ürün günde en az 2 defa kullanılabilir. Rujunuzu uygulamadan önce dudak çevresinde oluşan kuruluğu azaltarak dudakları nemlendirmek için ürünü uygulayabilirsiniz.

Dermalogica, eğitimli uzmanların olduğu ve profesyonel konsültasyon yapılabilen yerlerde satılmaktadır. Markanın Renewal Lip Complex 1.75ml ise uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satışa sunulmuştur. Ürünü indirimli fiyata satın almak için sitemizi tercih edebilir, marka ve ürünler hakkında kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
C** y**
17.05.2022
Bayıldı.

Dudakları resmen pürüzsüz yapan bir ürün Bayıldım.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermalogica Age Smart Renewal Lip Complex 1,75 ml

1010TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim