Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75 ml

Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75ml
  • Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75 ml

Markası : Dermalogica Ürünlerini Gör

42425

666151040816

55
620.34 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Marka Adı: Dermalogica

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri:

- Maskeler, cildin beslenmesine katkı sağlayan, kısa süreli uygulanıp sonrasında ciltten temizlenen bakım ürünleridir. Bakım maskeleri bozulan cildin eski görünümüne kavuşmasını sağlamak ve cilde iyi bir şekilde bakım yapmak için uygulanır.

- Yüze uygulanan maskeler, cildin rahatlamasını, temizlenmesini, gözeneklerin açılmasını ve nem dengesinin sağlanmasını destekler.

- Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75ml, hepsi bi arada maskeyi deneyerek cilt bakımınızda farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

- Çok amaçlı arındırıcı maske, cilt temizliğini yaparken cildin aydınlık görünmesine de destek olur.

- Yorgun, cansız ve mat bir görünüme sahip olan ciltler için kolay temizlenen ve etkileri çabuk hissedilen bir maskedir.

- Çevre ve hava kirliliğinin cilt üzerinde olumsuz etkileri çok fazladır. Dış etkenlerden dolayı cilt zamanla yıpranır ve canlılığını kaybeder.

- Charcoal Rescue Masque 75 ml, hava kirliliği nedeniyle ciltte biriken kirleri arındırmaya ve cildin daha canlı görünmesine destek olan bir bakım ürünüdür.

- Ürün cildinizi cansız ve ölü derilerden arındırarak farkını hissedebileceğiniz bir ışıltı sağlarken, yaşlanma belirtileri ile sivilce oluşumuna karşı da etkili temizlik sağlar.

- Charcoal Rescue Masque, Binchotan Kömürü, Kükürt, Volkanik Kül, Deniz Çamuru, Bambu Özleri ve Alfa Hidroksi Asitleri gibi özel içeriklerle formüle edilmiştir.

- Aynı zamanda ürün içeriğinde Niyasinamid ve Şili Yabani Nanesi bulunur.

- Özel içeriklerden biri olan Binchotan Kömürü ciltteki kirlerin temizlenmesine destek olurken, Kükürt de ölü derilerin ciltten atılmasına katkı sağlar. Böylelikle cilt daha aydınlık bir görünüme kavuşur.

- Volkanik Kül, Deniz Çamuru, Bambu Özleri ve Alfa Hidroksi Asitler ise çift etkili eksfoliasyon etkisi ile cildin aydınlatılmasında destekçi bileşenlerdir.

- Charcoal Rescue Masque 75ml içeriğinde bulunan Niyasinamid gözeneklerdeki tıkanıklığın azaltılmasında ve cildin rahatlatmasında etkilidir.

- Şili Yabani Nanesi ise gözeneklerin temizlenmesine destek olur.

- Ürün hiçbir şekilde paraben, suni renklendirici ve koku içermemektedir.

- Bütün Dermalogica bakım ürünlerinde olduğu gibi bu ürün de havvanlar üzerinde denenmemiştir.

Kullanım Şekli: Cildinizi temizledikten sonra ürünü yüze ve boyun bölgenize sürünüz. Göz çevresine uygulamaktan kaçınınız. Maskeyi cildinizde 3-5 dakika beklettikten sonra iyice nemlendirdiğiniz ellerinizle cildinize nazikçe masaj yaparak ürünün eksfoliasyon etkisini arttırın. Ardından bol suyla durulayın.

Kullanım Sıklığı: Cildinizde ne zaman toparlayıcı bir etkiye ihtiyaç duyduğunuzda haftada en fazla 4 kere olacak şekilde istediğiniz zaman uygulama yapabilirsiniz. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir üründür.

Cilt bakımı, cilt sağlığı için çok önemli olduğunundan günlük bakımının ihmal edilmeden yapılması gerekir. Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75ml de cilt bakımınızda ihtiyacının olan özelliklerde bir maskedir. Ürünü uygun fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabilir, ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar
K** G**
18.05.2022
Teşekkürler

Markanın kalitesi tartışılmaz. Teslimat da çok hızlı oldu. Teşekkürler..

E** Y**
11.05.2022
Teşekkürler

Markanın kalitesi tartışılmaz. Teslimat da çok hızlı oldu. Teşekkürler..

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75 ml

620.34TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim