Dermalogica Power Bright Pure Light SPF 50+ 50 ml

Dermalogica Power Bright Pure Light SPF 50+ 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Dermalogica PowerBright Pure Light Spf50 50ml
  • Dermalogica Power Bright Pure Light SPF 50+ 50 ml

Markası : Dermalogica Ürünlerini Gör

30730

666151031500

55
564.41 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Dermalogica Power Bright Pure Light SPF 50+

50 ml

Dermalogica PowerBright Pure Light Spf50 50ml

Marka Adı: Dermalogica

Ürün Adı: Dermalogica PowerBright Pure Light SPF 50+

Ürün Miktarı: 50 ml

Cilt Tipi: Düzensiz cilt tonu

Ürün Özellikleri: UV ışınlarının sebep olduğu ya da tetiklediği lekelere karşı cildi korumaya yardımcı olur.  İçeriğinde bulunan Peptidler, Kırmızı ve Kahverengi Yosun ile elde edilen bitkisel özler, cilt tonunun dengelenmesine yardım eder. Ciltte kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin görünümünde yumuşaklık sağlamaya çalışır. Ciltte orta ağırlıkta bir nemlenme sağlar.

Sonuç: Cildi nemlendirmeye ve renk tonunda eşitlenme sağlamaya yardım eder.

Kullanım Şekli: Gündüzleri güneşe çıkmadan yaklaşık yarım saat önce uygulama yapılır.

İçerik: Water/Aqua/Eau, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Carthamus Tinctorius Oleosomes, Butylene Glycol, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Polsorbate 80, Dimethyl Capramide, Cananga Odorata Flower Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lavendula Spica Flower Oil, Laminaria Ochroleuca Extract, Palmaria Palmata Extract, Olgopeptide-34, Dipotassium Glycyrrhizate, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Niacinamide, Zinc Glycinate,  Polysorbate 60, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Butylene Glycol Behenate, Glyceryl Polyacrylate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalol, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Coumarin.

 

Pürüzsüz bir cilde sahip olmayı herkes ister. Ancak çeşitli iç ve dış faktörlerin etkisiyle ciltte lekelenmeler, renk tonunda eşitsizlikler görülebilir. Özellikle güneşe karşı korumasız olarak çıkmak, ciltte lekelenmelere, çillenmelere ve cilt tonu eşitsizliklerine neden olabilir.

Homojen görünümlü bir cilt yapısı için cilt bakımlarını ihmal etmemek ve cildi güneşten korumaya yardımcı olabilecek ürünler kullanmak oldukça önemlidir.

 

Dermalogica Power Bright Pure Light SPF 50+ 50 ml, cilde yüksek güneş korumasının yanı sıra nemlenme ve cilt tonunda eşitlenme sağlamaya da yardımcıdır.

 Cilde orta derecede bir nemlenme sağlar. Etkili sonuçlar elde etmek için gündüzleri güneşe çıkmadan yaklaşık 30 dakika önce eşit miktarda uygulanır.

 

Dermalogica Power Bright Pure Light SPF 50+ 50 ml, Turuncukasa.com adresinde indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar
K** A**
16.05.2022
çok iyi ve çok kaliteli

Ürün çok iyi ve çok kaliteli cildimde lekeden eser kalmadı

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermalogica Power Bright Pure Light SPF 50+ 50 ml

564.41TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim