Dermalogica Precleanse Balm 90 ml

Dermalogica Precleanse Balm 90 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermalogica Precleanse Balm 90ml
  • Dermalogica Precleanse Balm 90 ml

Markası : Dermalogica Ürünlerini Gör

42427

666151011199

55
462.71 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Dermalogica Precleanse Balm

Marka Adı: Dermalogica

Ürün Miktarı: 90 ml

Ürün Özellikleri:

- Ciltteki ölü tabakanın arındırılması, gözeneklerin sıkılaşması, cildin nem oranının arttırılarak parlak ve canlı bir görünüme ulaşması, en önemlisi cildin kirden ve makyajdan temizlenmesi için cilt bakımının düzenli olarak yapılması çok önemlidir.

- Cildi makyaj ve kirden arındırmaya destek olan pek çok bakım ürünü mevcuttur. Önemli olan cilt tipinize uygun doğru bakım ürünlerini tercih etmek ve bunları bilinçli kullanmaktır. Cildi gün boyu biriken kirden ve makyaj kalıntılarından arındırmak için Çift Temizleme Yöntemi uygulayabilirsiniz.

- Cildinizi gün geçtikçe daha iyi hissetmek için geliştirilmiş ürünlerden biri olan Dermalogica Precleanse Balm 90ml , kirleri ve makyajı ciltten arındırmaya destek olan bir üründür.

- Daha temiz ve sağlıklı bir cilt için Çift Temizleme Yöntemine Precleanse Balm ile başlayabilirsiniz.

- Balmdan yağa dönüşen yapıya sahip olan bu ürün, suyla aktive olan yağ temizleyicisidir.

- Ciltte biriken fazla yağın (sebumu), suya dayanıklı makyajın, çevresel kirlerin ve ürün kalıntılarının ciltten temizlenmesine destek olur.

- Dermalogica Precleanse Balm 90ml, doğal Biyolipid Kompleksi ve Kayısı Çekirdek Yağı ile formüle edilmiştir.

- İçeriğinde bulunan doğal Biyolipid Kompleksi nemi cilde hapsederek cilt bariyerinin güçlenmesine destek olurken, Kayısı Çekirdek Yağı ise cildi besler.

- Çevresel kirleri gözenekleri tıkamadan ve cilt bariyerine zarar vermeden temizlemeye çalışan ürün, cildin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlarken aynı zamanda cildin ferahlamasına ve beslenmesine de destek olur.

- Ele sıkıldığında katı ve balzam forma sahip olan bu temizleme ürünü, yüze masaj yaptıkça yumuşamaya başlamakta ve cildin derinlemesine arınmasını sağlamaktadır.

- Renklendirici ve suni koku içermeyen ürün, dermatalojik olarak test edilmiştir.

- Dermalogica ürünleri hiç bir şekilde hayvanlar üzerinde denenmemiştir.

- Cildi yalnızca su ile temizlemek yeterli olmaz. Gözeneklerin iyice temizlenmesi için cildin alt tabakasının temizlenmesi gerekir.

- Precleanse Balm 90ml ile etkili bir cilt temizliği gerçekleştirebilirsiniz.

- Cildinizde istediğiniz sonuçlara gerçek ürünler, gerçek yenilikler ve gerçek sonuçlar ile ulaşmanızı sağlayan Dermalogica Bakım Ürünleri, dünya çapındaki cilt bakım uzmanlarının ve güzellik editörlerinin en beğendiği ürünler arasında yerini almaktadır.

Kullanım Şekli: Tüpü ambalajın içinde bulunan temizleme eldivenine ya da direkt olarak kuru avcunuza alın.

- Kuru cilde dairesel hareketlerle ürünü uygulayın. Emülsiyonlaşması için yani kıvamın yumuşaması için su ekleyin. Durulayın ve cildinize uygun Dermalogica temizleyicisi ile Çift Temizleme Yöntemini tamamlayın.

Kullanım Sıklığı: Normalden kuruya dönük ciltlerin kullanımına uygun olan ürünü, sabah ve akşam günlük cilt temizliğinizde kullanabilirsiniz. Ürün göz bölgesinde kullanılabilir. Ürünü oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

Dermalogica Precleanse Balm 90ml, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satışa sunulmuştur. Ürünü indirimli fiyata satın almak için sitemizi tercih edebilirsiniz.

 

Yorumlar
A** T**
16.05.2022
çok memnunum

Yıllardır süren makyaj temizleyici arayışım son buldu efsane bir ürün. Gözlerimi yakmıyor hiç kalıntı bırakmadan temizliyor makyajı ve kuru cildimi kurutmadan yapıyor bunları. İkinciyi kullanıyorum çok memnunum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermalogica Precleanse Balm 90 ml

462.71TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim