Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25 ml

Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml
  • Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25 ml

Markası : Dermalogica Ürünlerini Gör

42429

666151061941

5/1
854.24 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Dermalogica Stress Positive Eye Lift

Marka Adı: Dermalogica

Ürün Miktarı: 25 ml

Ürün Özellikleri:

- Yaşlılık belirtisi olan çizgilerin yoğun olarak görüldüğü hassas olan göz çevresi, yüzümüzün yaşanılan yıllardan en çabuk etkilenen bölgesidir.

- Göz çevresi bakım ürünleri, hassas bölgede oluşmaya başlayan kırışıklıkları hedef alarak azaltılmasını desteklemek için kullanılır.

- Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml, göz çevresinde meydana gelen torbalanma oluşumu için özel olarak geliştirilmiş bakım maskesidir.

- Stress Positive Eye Lift ile düzenli olarak uygulayacağınız bakım, kırışıklıklar ile savaşarak göz altı torbalarının azaltılmasını, göz çevresini aydınlatmayı ve göz çevresinin ihtiyacı olan nemin karşılanmasını destekler.

- Göz çevresinin ihtiyacı olan nemi karşılayarak, kırışıklık oluşumunun gecikmesini sağlar.

- Zaman içinde oluşan göz altı torbaları ve ince çizgilerin ortaya çıkışının azaltılmasını sağlamak için yapılan bakım ile daha sağlıklı göz çevresine sahip olabilmeniz mümkün.

- Göz altı torbası şikayetiniz varsa bu ürünü tercih ederek göz çevresinde meydana gelen sorunların azaltılmasına katkı sağlayabilirsiniz.

- Özel içerikli formül, gözaltı torbalarının ve morluklarının azaltılmasında etkiliyken, cildin aydınlanmasını ve göz bölgesinin gerginleşmesini de destekler.

- Aynı zamanda cildin sıkılaşmasına katkı sağlayarak lifting görünümü sağlar.

- Cilt bariyer bütünlüğünü güçlendirmeye katkı sağlayan Stress Positive Eye Lift 25ml, Yabani Indigo Tohum Aktifleri, Deniz Suyu, Arktik Alg, Fermente Maya ve Hyaluronik Asit ile formüle edilmiştir.

- İçeriğinde bulunan Yabani Indigo Tohum Özü göz altı halkalarının belirginliğini azaltmaya destek olmak için cildi aydınlatırken, Deniz Suyu ve Arktik Alg de göz altında oluşan şiş görünümün azaltılmasında etkilidir.

- Fermente Maya ve Hyaluronik Asit karışımı ise göz çevresinin gergin görünmesine katkı sağlayan etken maddedir.

- Dermalogica Stress Positive Eye Lift içeriğinde bulunan Biyoaktif Diglukosil Gallik Asit karışımı, cildinizin doğal mikroorganizmaları ile çalışarak göz çevresine enerji ve canlılık sağlamaya çalışan bir içeriktir.

- Aktif, serinletici krem jel formda olan ürün, suni renklendiriciler ve yapay kokular içermez.

Kullanım Şekli: Serinletici masaj adaptörü ile ürünü göz çevrenize uygulayın. 3-5 dakika bekleyin. Fazla kalan ürünü ise masajla ya da kağıt mendil ilegöz çevrenize güzelce yedirin.

Kullanım Sıklığı: Her gün kronik göz yorgunluk belirtilerini azaltmak için ya da desteğe ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz. Ekstra ışıltı için az miktar makyaj üstüne uygulayabileceğiniz ürünü, uçak yolculuklarında da göz yorgunluğu için uygulayabilirsiniz.

Dermalogica, ileri teknolojiye sahip formüller ve güçlü içerikler ile, cildinizin daha sağlıklı olması ve sağlıklı kalması için ürünlerini Amerika'da üreten ve dünya çapında cilt bakım profesyonellerinin en beğendiği bakım ürünleri arasında yerini alan bir firmadır. Göz çevresi bakımı için üretilmiş ürünlerinden biri olan Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml'i, uygun fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25 ml

854.24TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim