Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth

Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth
  • Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth

Markası : Dermalogica Ürünlerini Gör

42743

666151900219

5/1
167.8 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Dermalogica

Ürün Adı: Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth

Ürün Miktarı: 1 Adet

Ürün Özellikleri: 

-Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth, ipeksi bir cilde sahip olmak için yardım eden hijyenik bir eksfoliasyon bezidir.

-Bu hijyenik kese yüz ve vücutta eksfoliasyona yardım eder.

-Eksfoliasyon, kısaca ciltten ölü derinin atılması sürecidir. Sağlıklı bir ciltte eski derinin dökülmesi ya da pul pul kalkması şeklindedir. Ciltte doğal bir şekilde meydana gelir.

-Ancak yaşa bağlı olarak ve çevresel etkenler nedeniyle bu süreç yavaşlayabilir. İşte bu noktada Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth bu süreci hızlandırmaya yardım eder.

-Bu üründe, Vücut Terapi sistemi kullanılmıştır. İyi görünmek ancak tepeden tırnağa cildin sağlıklı olması ile mümkündür felsefesi ile Vücut Terapi sistemi evinizin rahat ortamında spa deneyimi yaşamanızı sağlar.

-Bu özel vücut temizleme ürünü, suni renklendirici ve suni koku içermez. En iyi şekilde cilt temizlik deneyimi yaşamanıza yardım eder.

-Vücudu temizlemek, eksfoliasyon yapmak ve ulaşılması zor noktaları da iyi bir şekilde arındırmak için size en iyi şekilde yardım edecektir.

-Sırta da uygulanabilecek şekilde tasarlanmış özel boyutları ile cildinizi daima temiz ve pürüzsüz tutmanıza destek olur.

 -Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth, oldukça dayanıklı naylon fiberden yapılmıştır. Bu kese, kolayca temizlemenize yardım eden ve çabucak kurumasını sağlayan özel bir yapısı vardır.

-Canlandırıcı bir temizlik ve eksfoliasyon deneyimi yaşamanız için idealdir.

-Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth, pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardım ederken mükemmel bir temizlik deneyimi yaşamanıza olanak sağlayacaktır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli: Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth’u ıslatınız. Vücut temizleme ürününü, kesenin üzerine uygulayınız ve köpürtünüz. Tüm vücuda masaj hareketleri ile uygulayınız. Özellikle dirsekler, dizler ve topuklar gibi sert ve kuru bölgelere yoğunlaşınız. Keseyi durulayınız ve kuruması için asınız.

İpucu: Eksfoliasyon etkisine sahip bir temizleme yapmak için Conditioning Body Wash ile birlikte kullanınız.

 

Dermalogica markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermalogica The Ultimate Buffing Cloth

167.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim