DermaPlus MD Derma Cream Spf50 75 ml Renksiz Güneş Kremi

DermaPlus MD Derma Cream Spf50 75 ml Renksiz Güneş Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • DermaPlus MD Derma Cream Spf50 75 ml Renksiz Güneş Kremi

Markası : DermaPlus MD Ürünlerini Gör

44069

8682048460385

55
228.81 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DermaPlus MD Derma Cream Spf50 75 ml

Derma Cream içerisin de bulunan E vitamini cildin yenilenmesini sağlar. Güneş den gelen UVA – UVB ışınlarına karşı güçlü bir savunum sağlar. Mevcut lekelerin belirginleşmesini önler ve aydınlık bir görünüm elde eder. Cildin nemlilik oranını arttırır. Cildin pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm sağlar. Profesyonel kabin uygulamaları sonrası güvenlidir. Kuru ve normal ciltler için koruyucu kremdir.

KULLANIM:

Güneşe çıkmadan 30 dakika önce kullanımı ve 4 saat de bir tekrarlanması önerilir. Güneşin yoğun olduğu saatlerde cildinizi güneşin etkisinden koruyunuz.

İÇİNDEKİLER:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzophenone-3, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Polysorbate 60,Decyl Glucoside, Glycerin, Polyhydroxystearic Acid, Dimethicone, Titanium Dioxide, Squalane. Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, Propylene Glycol, Biosaccharide Gum-1, Triethanolamine, Allantoin, Panthenol, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Edta, Camellia Sinensis Leaf Extract, Bht, Citric Acid.

Yorumlar
S** k**
29.03.2022
Çok beğendim.

Çook güzel bir ürün çok memnun kaldım çok yağlı bir his bırakmıyor.

S** U**
29.03.2022
memnun kaldım

Çook güzel bir ürün çok memnun kaldım.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DermaPlus MD Derma Cream Spf50 75 ml Renksiz Güneş Kremi

228.81TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim