DermaPlus MD Dermacomb Moisturizer 60 ml Nemlendirici Krem

DermaPlus MD Dermacomb Moisturizer 60 ml Nemlendirici Krem
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • DermaPlus MD Dermacomb Moisturizer 60 ml Nemlendirici Krem

Markası : DermaPlus MD Ürünlerini Gör

44063

839703003236

55
395.59 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka:Derma

Ürün Adı:DermaPlus MD Dermacomb Moisturizer 60 ml Nemlendirici Krem

Ürün Miktarı:60ml

Ürün Özellikleri : 

Dermaplus MD ürünleri Amerika Birleşik Devletlerinde en seçkin standartlara uyularak hazırlanan bir dermokozmetik cilt bakımmarkasıdır. Bu markayı bizler için özel yapan ise Türk halkının cilt tipi ve bakım alışkanlıklarına göre özel olarak tasarlanmışformüllere sahip olması. Ülkemizin en deneyimli dermatolojik estetik uzmanları ve Amerikalı uzmanların ortak çalışmaları ilehazırlanan bu ürünler bize özel olduğu için sonuca daha hızlı ve daha etkin şekilde ulaşmak ta mümkün oluyor.

Türk insanı genelde T bölgesinde yağlanma sorunu yaşayan, keratinizasyonu yoğun ancak hassas bir cilde sahip. Yaz kış arasında ısıve nem farklılığının da yoğun olması ülkemize özel formül ihtiyacını arttıran sebeplerden bir diğeri. Elbette bunun yanında bir çok

Avrupa ülkesine göre de daha yoğun şekilde güneşe maruz kalıyoruz. Bu açıdan DermPlus MD markası bir ilke imza atarak ülkemize özel formüller ve Amerikan Dermokozmetik teknolojisini bir araya getirmeyi başarmış oluyor.

Kullanım Şekli : 

Temiz cilde sabah ve akşam kullanılabilir.

Ürün İçeriği : 

Aqua , Glycerin , Sodium Pca , Dimethanolamine , Propylene Glycol , Triethanolamine , Cetearyl Alcohol , Phenoxyethanol , Allantoin , Disodium Edta , Tocopherol , Tocopheryl Acetate , Carbomer , Acrylates\C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer , Squalane , Polyysorbate 80 , Hydroxyethylcellulose , Beeswax , Panthenol , Sodium Hyaluronate , Retınyl Palm, aitate , Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder , Vitis Vinifera Seed Extract , Sodium Ascorbyl Phosphate , Caprylyl Glycol , Ethylhexylglycerin .

Yorumlar
E** n**
23.05.2022
Çok beğendim.

Ürün çok iyi geldi. Yüzümü yumuşattı parlattı.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DermaPlus MD Dermacomb Moisturizer 60 ml Nemlendirici Krem

395.59TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim