DermaPlus MD Retexture Phytic 60 ml

DermaPlus MD Retexture Phytic 60 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • DermaPlus MD Retexture Phytic 60 ml

Markası : DermaPlus MD Ürünlerini Gör

40448

839703001089

55
415.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DermaPlus MD Retexture Phytic 60 ml

Marka Adı: DERMAPLUS MD

Ürün Adı: DermaPlus Md Retexture Phytic

Ürün Miktarı: 60 ml

Ürün Özellikleri:

- Tüm cilt tipleri için leke açıcı ve cilt tonunu düzenleyici serumdur.

- Ciltteki lekelerden kurtulmanıza daha ışıltılı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

- Cilt tonunu eşitlemeye, cilt dokusunu yenilemeye ve  ince çizgi ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur.

- Resurfacers ve peeling öncesi cildi hazırlar.

- Cildi nemlendirmeye ve cilt kusurlarını minimize etmeye yardımcı olur.

- Net duru ve güçlü bir cilt görünümü oluşturmaya çalışır.

- Lipozom teknolojisi ile daha hızlı emilerek etken maddelerin hızla sonuç vermesini sağlamaya çalışır.

- Cilt tonunu düzeltmeye ve koyu lekeleri parçalamaya ve yok etmeye çalışır.

- Cildi temizleyerek gözeneklerin küçülmesine ve akne oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.

- Akne ve sivilce lekelerini açmaya ve gidermeye çalışır.

- İçerdiği glikolik asit, Laktik asit ve Phytic asit sayesinde cilt yüzeyini düzeltir ve nemlendiren bir etki oluşturmaya çalışır.

- Koyu renk görünümlü pigmentleri dağıtır, cildi yenileyerek aydınlatmaya ve canlılık katmaya çalışır.

- Cildimiz gün içinde birçok tehditle karşılaşabiliyor. Özellikle hassas ciltlerde bazı dış faktörlerden kaynaklı sorunlar belirebilmektedir. Bu sorunlardan bazıları da ciltte zamanla oluşan akne, sivilce ve lekelenmelerdir. Birçok zararı bulunan UVA ve UVB ışınları, kimyasal maddeler içeren deterjanla yıkadığımız giysilerin cilde teması veya kullanılan makyaj malzemeleri ve bu makyajın ciltten iyi temizlenememesi gibi nedenler ciltte zamanla hasarlar oluşturmaya başlar.

- Bu gibi cilt sorunları ile mücadele etmek için doğru bakım ürünleri kullanıldığında sorunların önüne geçmek mümkündür. Bunun için uzmanlar DermaPLus MD Retexture Phytic Serum Cilt Lekelerini Gidermeye Yardımcı Serum’u önermektedir.

- Glycolic Acid %: Cildin alt katmanlarına nüfus ederek  dolu gözeneklerden arındırmaya yardımcı olur.Gözeneklleri küçülterek, akne lekelerinin açılmasına yardımcı olur.

- MDIComplex: Zengin ve yüksek konsantrasyonda tüm aminoasitleri içermektedir. . Glokozamin içeriği ile cildin nem tutma kapasitesini arttırmaya yardımcı olur.

- Sodyum Hyaluronat: Kendi ağırlığının  1000 katı oranında nem tutabilme özelliği vardır. Cildi dolgunlaştırarak nemlendirmeye çalışır.

- Aloe Vera: Yatıştırıcı ve yenileyici özelliğe sahiptir. Afrika kökenli zambakgiller familyasından bir bitki türüdür. Bitkinin yapraklarından çıkan jelin şifa özelliği bulunmaktadır. İçeriğinde vitaminler, mineraller, aminoasitler ve enzimlerle önemli bir bitkidir. Ciltte ki deformasyonlarda fayda sağlamaya yardımcıdır.

- Papatya Özleri: Antiseptik yatıştırıcıdır.

Sonuç: Cilt dokusunu arındırmaya ve cilt tonunu ayarlamaya yardımcı olurken, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya çalışır.

Kullanım ŞekliParmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak cilde uygulayınız.Yeni bir ürün uygulamadan önce cilde iyice nüfus etmesine izin veriniz.Gün içinde kullanıldığı zaman ürünün ardından güneş koruyucu kullanılmalıdır.

DermaPlus ürünlerine Turuncu Kasa'dan uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

İçerik: Water (Aqua), Glycolic Acid, Lactic Acid, Phytic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butylene Glycol, Sorbitol, HexylLaurate, Isopropyl Isostearate, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Carrageenan, Polysilicone-11, Laureth-12, Ammonium Hydroxide, CetearylAlcohol, Polysorbate 20, Prunus Armeniaca (Apricot), Kernel Oil, Crithmum Maritimum Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipate, XanthanGum Magnesium Aluminum Silicate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, GlycineSoja (Soybean) Sterols, Phospholipids, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosmarinus OfficinalisLeaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Yeast Polysaccharides, Camellia Sinensis Leaf Extract, PPG-12/SMDI Copolymer, Lysolecithin, Perilla Ocymoides, Seed Oil, Allantoin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, HexyleneGlycol, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Disodium EDTA.

Yorumlar
E** n**
23.05.2022
Beğendim.

ürünü beğendim yağlı bir cildim de var iyi geldi.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DermaPlus MD Retexture Phytic 60 ml

415.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim