DermaPlus MD RX Clean 240 ml

DermaPlus MD RX Clean 240 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • DermaPlus MD RX Clean 240 ml

Markası : DermaPlus MD Ürünlerini Gör

40446

8682048460989

55
266.44 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DermaPlus MD RX Clean 240 ml

Marka Adı: DERMAPLUS MD

Ürün Adı: DermaPlus MD Rx Clean Akneli ve Yağlı Ciltler İçin Temizleyici Jel

Ürün Miktarı: 240 ml

Ürün Özellikleri:

- Cildi temizlemeyerek tüm kirlerden arındıran bir jeldir.

- Cildin yağ dengesini korumaya ve fazla yağlanmayı engellemeye yardımcı olur.

- Açık gözenekleri temizleyerek gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur.

- Ciltteki kirleri ve fazla yağı temizleyerek pürüzsüz bir cilt görünümü sağlamaya çalışır.

- DermaPlus MD Rx Clean cilt tonunuzun eşitlenmesine ve lekelerin açılmasına yardımcı olur.

- Cilt yüzeyini temizleyerek sivilce ve yağlı cilt sorunlarını düzeltmek siyah nokta ve sivilce gelişimini azaltmak için formüle edilmiş mükemmel bir temizleyicidir.

- Cildi yeniler ve eksfolialasyonu sağlayarak cilt yüzeyini pürüzsüzleştirmeye  ve derinlemesine temizlik sağlamaya çalışır.

- İçerisindeki  Glycolic Acid , Salisilik Asit sinerjik etki oluştururak akneli ,karma ve yağlı ciltlerin eşsiz temizleyicisidir.

- Cildi temizlemeye ve canlı bir cilt görünümünü oluşturmaya yardımcı olur.

- DermaPlus MD Rx Clean sağlıklı bir cilt oluşturmaya çalışır.

- Cildin dokusunu yenilemeye ve cilt hasarlarını azaltmaya çalışır.

- Salicylic Acid %2: Cildin üst katmanlarında etkili eksfoliye edicidir. Sivilce ve akne avcısı olarak bilinir. Gözenekleri küçülterek akne lekelerinin açılmasına yardımcı olur.Cildin aşırı yağlanmasını engellemeye çalışır. Özellikle akneli ciltlere uygun ürünlerde Salisilik asit bulunur. Cilt üzerindeki gözeneklerin içinde biriken ölü katmanları ve yağla tıkanmasıyla oluşan akne sorununda, salisilik asit iyi bir savaşçıdır

- Glycolic Acid: Cildin alt katmanlarına nüfus ederek akne oluşmasına neden olan yağı ve kiri dolu gözeneklerden arındırmaya çalışır.Ciltteki katmanlar kendini yenileyerek cilt sorunlarının ortadan kalkmasına yardımcı olan glikolik asit şeker kamışı suyundan ve olgunlaşmamış üzümden elde edilir. Cilde, sivilce izleri, güneş lekeleri gözenek küçülltme, cilt aydınlatma, batık izlerini silme gibi birçok faydaları var. Yüz bölgesinde genişlemiş gözenekleri daraltarak sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlayan glikolik asit aynı zamanda sivilce ve akne izlerini yok etmede de kullanılmaktadır. Yaşa bağlı olarak görülen cilt kırışıklıklarını ortadan kaldırmaya ve ciltte oluşan güneş lekelerini yok etmeye yardımcı olur.

Sonuç: Cildi tüm kirlerden arındırarak temizlenmiş yumuşak bir cilde sahip olmanız yardımcı olur.Akne ve sivilce oluşumunu engellemeye çalışır ve gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Sabah akşam günde iki kez cilde masaj yaparak uygulayın. Sağlıklı bir cilt için cilt temizliğinize her zaman dikkat edin.

DermaPlus ürünlerine Turuncu Kasa'dan uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

İçerik: Water (Aqua), Ammonium Lauryl Sulfate, Ammonium Laureth Sulfate, Glycolic Acid, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate Lactic Acid, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipate, Ammonium Hydroxide, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Quillaja Saponaria Bark Extract Saponaria Officinalis Root Extract, PEG-60 Almond Glycerides, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder.

Yorumlar
E** n**
23.05.2022
Aşşırı memnunum.

Yüzüme iyi gelen tek yüz yıkama jeli diyebilirim. Sonrasında nemlendirici sürüyorum şahane oluyor.

S** G**
10.06.2021
gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

Ürün on numara, paketlemesi ve kargo hızı da on numara çok teşekkürler.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DermaPlus MD RX Clean 240 ml

266.44TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim