Dermoskin Sun Aile Boyu Güneş Koruyucu Set (S.K.T 12-2025)

Dermoskin Sun Aile Boyu Güneş Koruyucu Set
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermoskin Aile Boyu Güneş Koruyucu Set
  • Dermoskin Sun Aile Boyu Güneş Koruyucu Set

Markası : Dermoskin Ürünlerini Gör

50409

8697796000455

55
PİYASA FİYATI 699.90 TL
SATIŞ FİYATI 384.95 TL
1360
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Dermoskin

Ürün Adı: Dermoskin Sun Aile Boyu Güneş Koruyucu Set 

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:

Dermoskin Sun Aile Boyu Güneş Koruyucu Set, güneşin zararlı etkilerinden korunmayı amaçlayan bir ürün setidir. Güneşin ultraviyole (UV) ışınları ciltte ciddi hasarlara yol açabilir. Bu set, aile üyelerinin güneşin zararlı etkilerinden korunmasına yönelik bir dizi ürün içerir.

Setin içeriğinde genellikle güneşe karşı koruyucu özelliklere sahip ürünler bulunur. Güneşe çıkmadan önce uygulanan güneş koruyucu losyonlar, kremler veya spreyler cildi UV ışınlarının neden olabileceği yanıklara, erken yaşlanma belirtilerine ve cilt kanseri riskine karşı korumaya yardımcı olabilir.

Bu set genellikle farklı faktörlerde (SPF 15, SPF 30, SPF 50 gibi) güneş koruma seviyelerini içerir. Bu farklı faktör seçenekleri, kullanıcıların cilt tiplerine ve güneşe maruz kalma sürelerine göre seçenek sunar. Ayrıca, sıklıkla suya dayanıklı veya terlemeye karşı dayanıklı özelliklere sahip ürünler de içerebilir.

Dermoskin Sun Aile Boyu Güneş Koruyucu Set, yaz tatilleri, günlük açık hava etkinlikleri veya günlük kullanım için uygun olabilir. Bu set, ailenin her bireyinin cildini güneşin zararlı etkilerinden korumak ve güneşin neden olabileceği cilt problemlerini önlemek için bir önlem olarak kullanılabilir. Her ürünün kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılması, güneşe karşı etkili bir koruma sağlamak açısından önemlidir.

SİTEMİZDEN DERMOSKİN ÜRÜNLERİNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ 

 

Yorumlar
Z** **
23.11.2023
tek kelimeyle harika

cok guzel urun. Korumasindan gayet memnun kaldim. Ayrica urun 2 gunde rlime ulasti sermoeczaneme tesekkurler<br />

** **
23.11.2023
tek kelimeyle harika

Cildim alerjik ve hassas bir cilt. Her tatil ciddi anlamda güneşle başım derde girerdi, ta ki dermoskin güneş koruyucusunu kullanana kadar. Daha önce nasıl keşfetmemişim dedim. Yapısı su gibi, diğer güneş kremleri gibi kalın tabaka halinde kalmıyor, kokusuz ve mükemmel koruma sağlıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum<br />

e** u**
10.06.2021
çok uygun fiyatlı

kesinlik çok uygun fiyatlı ve alerji yapmiyor koruyuculugu iyi losyonu yumusacik yapiyor

D** b**
02.06.2021
biz cok memnunuz

Bence güzel bir ürün. Kizim gün boyu denizden cikmak istemedigi icin sık sık süruyorum tenine. Gerçekten koruyucu. Ayrica after olani teninizin acımasini engelliyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermoskin Sun Aile Boyu Güneş Koruyucu Set (S.K.T 12-2025)

384.95TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim