Dermoskin Be Bright AHA/BHA Krem 33 Ml (S.K.T 11-2024)

Dermoskin Be Bright AHA/BHA Krem 33 Ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermoskin Be Bright AHA/BHA Krem 33 Ml

Markası : Dermoskin Ürünlerini Gör

44405

8697796000929

55
PİYASA FİYATI 479.90 TL
SATIŞ FİYATI 263.95 TL
9474
Kişinin Favorisi

Dermoskin Be Bright AHA/BHA Krem 33 Ml

Marka Adı : Dermoskin 

Ürün Adı : Dermoskin be bright 

Ürün Miktarı : 33 ml

Uygun Cilt Tipleri : 

Normal ve yağlı ciltler 

Ürün Özellikleri : 

Dermoskin Be Bright AHA/BHA Krem, genellikle ciltteki lekelerin azaltılması, cilt tonunun eşitlenmesi ve cilt dokusunun iyileştirilmesine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış bir cilt bakım ürünüdür. AHA ve BHA gibi aktif bileşenler içerir.

  • AHA (Alfa Hidroksi Asitler): Genellikle cildin üst tabakasındaki ölü cilt hücrelerini hafifçe soyarak cildin daha parlak ve yenilenmiş bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilir. Aynı zamanda cilt lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir.

  • BHA (Beta Hidroksi Asitler): Özellikle yağlı ciltlerde ve gözeneklerin derinlemesine temizlenmesinde etkilidir. Genellikle ciltteki yağlılık ve sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı olabilir.

Bu tür bir krem, cildin yüzeyini düzenleyerek daha eşit bir cilt tonu elde etmeye çalışabilir. Aynı zamanda, cildin dokusunu düzeltebilir ve ciltteki ince çizgilerin, kırışıklıkların görünümünü azaltabilir. Ancak AHA ve BHA gibi aktif bileşenler cilt hassasiyetine yol açabilir, bu nedenle kullanım öncesinde bir uzmana danışmak ve ürün talimatlarına uygun olarak kullanmak önemlidir. Ayrıca bu tür ürünler kullanılırken güneş koruması kullanmak cilt için önemlidir, çünkü cildin hassasiyeti artabilir ve güneş lekeleri riski artabilir.

Kullanım Şekli:

Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktarda ürünü göz ve göz çevrenize temas etmeden tüm yüzünüze eşit bir şekilde veya sadece sorunlu bölgeye yayarak uygulayınız.

Kullanım Sıklığı : 

Sadece gece uygulayınız 

Ürün İçeriği : 

water,isohexadecan,niacinamide,c12-15 alkyl benzoate,ppg-15 trilyceride,gliserin,cetearyl alcohol,potassium azeloyl diglycinate,alpha arbutin,vinyl dimethicone,potassium cetyl phosphate,ammonium acryloydimethyltaurate,allantoin,phenoxyethanol caprylyl glycol,benzyl alcohol,na metabisülfit,disodium edta

Uyarı: 

Harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Gözle temastan kaçınınız temas etmesi halinde bol su ile yıkayınız.

SİTEMİZDEN DERMOSKİN ÜRÜNLERİNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ 

Yorumlar
E** K**
24.05.2022
Başarılı.

Çok seviyorum. Özellikle tek kullanımda bile etkili.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermoskin Be Bright AHA/BHA Krem 33 Ml (S.K.T 11-2024)

263.95TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim