Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml

Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml

Markası : Diadermine Ürünlerini Gör

30215

4015000936941

55
66 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml :

 Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml :

Marka Adı : Diadermine

Ürün Adı : Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik

Ürün Miktarı : 200 ml.

Ürün Özellikleri : Cildi temizleme işleminin son adımı olan tonikleme için kullanabileceğiniz ürün, cildin gözeneklerini temizlemeye, sıklaştırmaya yardım eder. Cildi günlük kir ve makyaj kalıntılarından, temizleyici ürünlerin artıklarından temizleyerek ferahlama sağlamaya yardım eder. Tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur. Cildi temizlerken dokuları sıkılaştırmaya, yaşlanma karşıtı özellik göstermeye de yardım eder. Temizleme etkisi ile daha pürüzsüz bir cilt görünümü sağlamaya yardımcıdır.

Sonuç : Cildinizde derinlemesine temizlik sağlamaya yardımcı toniktir.

Kullanım Şekli : Pamuğa döktüğünüz ürün ile göz çevresine getirmeden tüm yüzünüzü siliniz, ardından durulanması gerekmez. Düzenli olarak her gün kullanılması tavsiye edilir.

 Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml :

Cildin uygun ürünlerle temizlenmesi, daha düzgün ve pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşabilmeniz için çok önemlidir. Cilt temizliği, uygun bir temizlemenin ardından gözeneklerin sıkılaşmasına ve cildin daha derinlemesine temizlenerek ferahlık kazanmasına yardımcı bir tonikle sonlandırılmalıdır.

Sadece cilt temizleme ürünleri kullanarak ardından tonik uygulamadığınızda gözeneklerin açılmasına neden olabilirsiniz. Ancak tonik seçerken cildinize uyumlu olması ve cildin ihtiyaçlarını karşılaması çok önemlidir.

Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml, tüm cilt tipleri için uygun bir üründür. Cildin temizlenerek canlılık kazanmasına, ferahlamasına gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Diadermine Lift serisi aynı zamanda yaşlanma karşıtı bakım sunmak için de yardımcıdır. Cildin ferahlamasına ve daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Ciltte yapışkan bir his bırakmaz. Günlük kullanım için uygundur.

Cilt Yapılandırıcı ve  Salisil Kompleks içeriği ile formüle edilmiş olan tonik ile cildinizde sıkılaşma etkisi sağlayabilirsiniz.

Diadermine markası Henkel firmasına aittir ve Henkel 1876 yılından bu yana tüm dünyada pek çok ülkede farklı markalara ait ürünlerini satışa sunmaktadır. Diadermine ilk ürünlerini 1904 yılında Fransa'da geliştirmeye başlamıştır. 1980 Yılına kadar Fransa'da önemli bir yer edinen marka 1981 yılından itibaren tüm dünyaya yayılmaya ve pek çok ülkede kullanılmaya başlanmıştır.

Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar
E** y**
24.05.2022
Memnun kaldım.

Cildi canlandıran ve ferahlatan bir tonik.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Diadermine Lift+ Gözenek Arındırıcı & Canlandırıcı Tonik 200 ml

66TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim