Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Dr Murad

Dr Murad markası cilt bakımına yönelik pek çok ürünler tasarlamaktadır. Cildin temizlenmesi, bakımının yapılması, korunması için ürün çeşitleri bulunmaktadır. Anti aging formundaki ürünleri ile de cildinizdeki kırışıklık ve ince çizgi sorunları ile savaşır.

Dr. Murad Ürünleri


Dr Murad ürünleri cildinizin ve vücudunuzun sorunları için tasarlamış olduğu farklı ürünlerle dünyada da beğenilerek tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Dr. Howard Murad eczacı ve dermatolog olarak bilinen bir kişidir ve ürünlerini kendi adıyla piyasaya sunmaktadır. Dr Murad markası Türkiye pazarında oldukça çok tercih edilen bir ürün grubudur.

Dr. Murad markasında, antiaging özellik taşıyan ürünler, vücut ve cilt bakımı için tasarlanmış olan ürünleri bulunmaktadır. Ayrıca cildiniz için tasarlanmış bakım ürünlerinin çoğu ayrıca güneşe karşı koruma etkisi sağlamaya yardımcıdır.

Yağlı, sivilceli, esneklik ve nem kaybına uğramış ciltler ya da kuruluk yaşayan ciltler için tasarlanmış pek çok farklı ürünleri, özel serumları ve maskeleri de bulunan marka size hep daha iyiyi sunmak için çalışmaktadır.

Dr. Murad Firm Tone ürünü, vücudunuzda hızlı kilo alma sonucu oluşan çatlaklar ve özellikle kadınların en büyük sorunlarından olan selülit karşıtı bakım serumudur. Bel, basen, bacaklar, karın bölgeleri gibi bu sorunların sıklıkla yaşanabileceği bölgelerde kullanılabilir.

Dr.Murad İntensive C Radiance Peel, cildinizde pek çok neden bağlı olarak görülebilen ve cildinizin pürüzsüz ve kadifemsi görünümünü etkileyen lekeler için tasarlanmış olan bir maskedir.

Dr. Murad Skin Perfecting Primer Acne and Shine Controlise ciltteki fazla yağlanma ve sivilce oluşumlarıyla savaşmaya yardımcıdır. Makyaj bazı olarak da kullanımı tavsiye edilen ürün, yağ fazlasını gidermeye ve daha mat bir görünüm kazandırmaya yardım eder.

Cildinizde oluşan pek çok soruna karşı ürün geliştiren Dr Murad markası, uzun yıllardır beğenilerek kullanılmaktadır.

Dr Murad Ürünleri ve Fiyatları

Özellikle derin kırışıklık sorunlarına derinlemesine bakım yapan serumu Dr Murad Time Release Retinol Concentre For Deep Wrinklesile cildiniz daha pürüzsüz bir görünüm kazanabilir. Serum özelliğinde olan ürün, cildinizde oluşan derin kırışıklıkları ve çizgi görünümlerini gidermeye ve cilde daha pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardım eder.

Cilt Lekelerine Karşı geliştirilen maske, cildinizi ölü hücrelerden arındırmaya ve ciltte soyucu etki sağlamaya yardımcı bir üründür. Cilde aydınlanmış, canlılık kazanmış bir görünüm kazandırmaya yardım eder. İçeriğinde cilt için faydaları kanıtlanmış olan C vitamini, glikolik asit de bulunmaktadır.

Dr. Murad Glucosamine & Amino Acid Complex, ağızdan alabileceğiniz bir takviyedir, kutuda 120 adet tablet bulunur ve sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa yemek yerken alabilirsiniz.

İçeriğinde A, C, E, B6 vitaminlerinden başka daha pek çok vitamin ve mineraller bulunmaktadır.

Her insanın cildinin yapısı farklı özelliktedir. Cildinizin özelliklerine uygun ürünlerle bakımlarının yapılması ve bu arada vücut bakımlarının da yüz bakımı kadar önemsenmesi gerekmektedir.

Cildiniz için en önemli etken öncelikle iyi bir temizleme işlemidir. Cildin temizlenerek nefes alması sağlanmalıdır ve bu işlem cildi kurutmadan sorunları hedefleyerek arınmaya yönelik olmalıdır.

Ayrıca cildiniz için nemlendirmede oldukça önemlidir. Nem, cildin tüm canlılarda olduğu gibi canlılığın devamını sağlayan su gibidir. Her cilt tipinin mutlaka neme ihtiyacı vardır. Dikkat edilmesi gereken konu ise cildin yapısına uygun ürünlerle nem kazanmasıdır. Nemlenen cilt esnekliğe de kavuşur.

Daha sonra ise cildin dış etkenlerden korunması çok önemlidir. Özellikle güneşin zararlı ışınları cilt için oldukça yıpratıcıdır. Yaşlanma etkilerini hızlandırmaya, leke, kuruluk gibi zararlara, cilt problemlerini arttırmaya neden olabilir.

Daha sonra ise cildinizin ihtiyacı olan ürünlerle desteklenmesi, bakımlarının yapılması ve sorunlarının giderilmesi gerekmektedir.

Dr Murad Ürünleri, her aşamada cildinizin bakımında yardımcı olabilecek özelliklere sahiptir. Cildin farklı yapısı ve buna bağlı olarak farklı ihtiyaçlarını karşılamaya ve size daha düzgün, sağlıklı görünümlü, daha pürüzsüz bir cilt sunmaya yardım eder. Düzenli ve doğru kullanımla siz de yüz ve vücudunuzda istediğiniz etkiyi yakalayabilirsiniz.

Dr Murad, ürünlerinde Vitaminleri kullanarak cildin ihtiyacı olan beslenmeyi karşılamayı da hedefler.

Turuncu Kasa sitesinden ihtiyacınız olan Dr Murad ürünlerine ulaşarak kolayca sipariş verebilir ve uygun ödeme seçenekleriyle ürünlere sahip olabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim