Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Dr Scholl

Dr Scholl markası ayak ve tırnak bakımınız için tasarlanmış ürünlere sahiptir. Ayaklarınızda oluşan pek çok soruna çözüm bulmak ve daha bakımlı, güzel sağlıklı ayaklara kavuşmanıza yardımcı olmak için ürünler tasarlamaktadır.

Dr Scholl Ürünleri

İnsanların tüm günü yükünü çeken ayaklarda pek çok rahatsızlıklar görülmektedir. Sıklıkla görülen nasır ağrıları, batmaları ve sertleşmiş derinin rahatsızlık verici görüntüsü pek çok insan için sorun olmaktadır.Dr Scholl ürünleri ayak bakımınız için pek çok farklı ürün tasarlamaktadır. Ayaklarınızla ilgili yaşayabileceğiniz bir çok farklı sorun için özel çözümler üretmeye çalışan Dr Scholl ürünleri ile siz de ayaklarınıza daha fazla özen gösterebilirsiniz.

Dr Scholl firması ayak sağlığını ve bakımını düşünen ürünler geliştirmektedir. Güzel görünümlere ulaşmak, farklı rahatsızlıklara çözümler için değişik ürünler geliştirmişlerdir.

Dr Scholl Party Feet Ayakkabı Tabanlığı, özellikle yaz mevsiminde sıklıkla kullanılan açık burunlu ayakkabılarda, ayağın terleyerek ya da topuğu sebebiyle kaymasını engelleyerek daha düzgün bir görünümde olabilmesi için tasarlanmış olan bir ayakkabı tabanlığıdır. Uzun süre kullanılabilir, şeffaf ve incedir, yıkanabildiğinden gerekli hijyeni de sağlayabilirsiniz.

Dr Scholl Odour Control Koku Önleyici Ayakkabı Spreyi, ayakkabının içine sıkarak kullanılmaktadır. Kötü kokuyu kendi kokusuyla baskılamak yerine kökünden sorunu gidermeyi hedef alır. Her çeşit terlik ve ayakkabı da rahatlıkla kullanabileceğiniz sprey Kötü kokuların giderilmesinden başka ayaklara ferahlık sağlamaya da yardımcı olur. İnsanların sosyal hayatını olumsuz bir şekilde etkileyebilecek ayak kokusu son derece utandırıcı ve rahatsızlık vericidir. Pek çok ürün geçici bir şekilde kokuyu baskılar ancak bir süre sonra koku yeniden ortaya çıkar. Dr Scholl sprey ise daha etkili bir çözüm sunmak için çalışmaktadır.

Dr Scholl Party Ultra Slim, çok ince yapıda olan bir diğer şeffaf tabanlıktır. Ayak tabanında yanmaları engelleyerek denge sağlamaya yardım eder, tabanlıklar çift olarak bulunur, kaymayı engeller ve defalarca kullanılabilir özelliktedirler.

Dr. Scholl Corn Cushions Nasır Yastığı, ayak parmaklarında oluşan nasırın ayakkabı içinde sürtünme ve baskı sonucu ağrı yapmasını engellemek için tasarlanmış, yumuşak bir üründür.

Nasırlar özellikle ayaklarda sıklıkla görülür, bazı bölgelerde sürtünme ve baskı sebebiyle deri kendini korumaya alır, sertleşerek kalın bir tabakaya dönüşür bu da çoğunlukla rahatsızlık hissi verir.

Topuk nasırları için de Dr Scholl Heel Cushions Topuk Yastığı kullanılması önerilmektedir, topuklardaki nasırların baskı sonucu verdiği acıyı rahatlatmaya destek olan, ayakkabı içinde kullanılan köpük formunda bir yastıktır.

Dr Scholl Ürünleri ve Fiyatları

Dr Scholl Fungal Nail Tırnak Mantar Tedavisi ürünü de tırnaklarda görülen mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılmak üzere geliştirilmiş olan bir üründür. Tırnak mantarı tırnakların kenarlarından başlayarak yayılır, sarı ve yeşil renge dönüşerek, tırnağın şeklinin bozulmasına neden olur.

Ürünün, içerisindeki törpüsü ile tırnağın üst katmanı törpülenir, toz arıtıldıktan sonra ürünün içerisinde bulunan sıvı, mantarlı tırnağa sürülür. 5 dakika kuruması beklendikten sonra çorap giyilebilir, bu işlem 1 hafta içinde her gün 1 defa kullanılmalıdır. 4 hafta kadar işlem devam ettirilmelidir. Tırnak mantarları geç iyileşirler.

Ayak bakımı öncelikle sağlık daha sonra ise görünüm açısından oldukça önemlidir. Sürekli ayakkabı içerisinde kalarak vücudun ve günün tüm yükünü taşıyan ayaklarımız çoğu zaman hak ettiği bakımı alamazlar. Oysa tıpkı tüm vücudumuzda olduğu gibi ayaklar da özenli bir bakıma gereksinim duymaktadır.

Kış aylarında kapalı olduğundan fark edilmeyen ya da önemsenmeyen ayak ile ilgili sorunlar yaz aylarının gelmesiyle daha da önemli olur. Özellikle bayanlar bakımlı ayak ve tırnak görünümüne önem vermeye başlar.

Dr Scholl ürünleri, ayak ve tırnak bakımında öncü firmalardandır ve daha pek çok ayak bakımı için kullanılabilecek Scholl ürünleri bulunmaktadır. Ayaklar ihmale gelmez.

Dr Scholl Healthy Nails Mükemmel Tırnak Bakımı, 3 etkiyi aynı anda tek ürünle sunmaya yardımcı bakım sistemi ile güzel ve bakımlı tırnaklara sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Ürün, ayak tırnaklarını temizlemeye, törpülemeye ve parlaklık etkisi sağlamanıza yardım edecektir.

Turuncu Kasa sitesinden ayak ve tırnak bakımı için pek çok ürün seçeneği bulunan Dr. Scholl ürünlerine ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim