Edel White Arayüz Fırçası SSS 0.45mm

Edel White Arayüz Fırçası
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Edel White Arayüz Fırçası

Markası : Edel White Ürünlerini Gör

42713

7640131973205

5/1
PİYASA FİYATI 46.75 TL
SATIŞ FİYATI 42.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Edel White Arayüz Fırçası SSS 0.45mm

Marka Adı: Edel White

Ürün Miktarı: Paket içinde 6 adet fırça mevcuttur.

Ürün Özellikleri:

- Diş temizliğinde diş ipi kullanımı kolay gibi görünse de bazı kişiler bu konuda zorlanabilir. Diş ipi kullanamayan ya da sevmeyeyenler plak ve tartar oluşumunu azaltmak için arayüz fırçaları tercih etmektedir. Diş ipine oranla daha kullanışlı ve pratik olan arayüz fırçaları, diş temizliğinin önemli parçalarından biridir.

- Arayüz fırçası, diş teli kullanan veya daha sıkı diş yapısına sahip olan kişilerin diş aralarını kolay temizlemesi adına özel olarak tasarlanmış fırçalardır. Plak oluşumunu azaltmak için kolaylıkla kullanılan bu fırçalar, bir yandan diş etlerini uyararak canlandırır, diğer yandan dişlerin arasında biriken yemek kalıntılarının daha iyi temizlenmesini destekler.

- Edel White markasının, gülümsemenizi her geçen gün korumanız adına üretmiş olduğu Arayüz Fırçası SSS 0.45mm, diş aralarında iyi bir temizlik yapmanızı destekleyen, rahatlıkla kullanabileceğiniz ideal bir üründür.

- Güvenilir temizlik sağlamanıza katkı sağlayan arayüz fırçasının teli, güvenlik için beyaz kaplamalıdır. Esnek sap yapısına sahiptir. Bu sayede güçlü tutuş sağlar.

- Dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanacağınız 0.45mm kalınlığa sahip olan arayüz fırçası, dişlerin arasına kolaylıkla girerek derinlemesine temizliğin yapılmasını kolaylaştırır.

- Fırça kullanım sırasında telden değil, plastik boyundan bükülür. Bu da dayanıklılığı arttırmayı destekler. Edel White özel kıvrımlı fırçaları sayesinde köprüler, diş etleri ve diş mineleri üzerinde oldukça etkilidir. 

- İmplant uygulaması yaptıran kişilerin implantı sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanabilmesi için diş bakımı ve temizliğine ekstra bir özen göstermeleri gerekir. Edel White markasının tasarlamış olduğu Arayüz Fırçası SSS 0.45mm, implantlar için uygundur. Rahatlıkla bu ürün ile diş temizliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

- Diş boşluklarının kolay ve güvenli temizliği için üretilen paket içerisinde bulunan her fırçanın kapağı mevcuttur.

Kullanım Şekli: Pakette yazan bilgilendirme yazısını okuyarak uygulama yapınız. Temizlik sırasında dişlerinizi fazla zorlamadan yumuşak hareketlerle fırça kullanılmalıdır. Fazla kullanmadan dolayı yıpranan arayüz fırçaları mutlaka yenisi ile değiştirilmelidir.

Sağlıklı, parlak dişlerle beyaz ve ışıltılı bir gülümsemeye sahip olmanıza katkı sağlamak amacıyla üretilmiş olan  Edel White Arayüz Fırçası SSS 0.45mm, dişlerinizin ihtiyacı olan temizliği sağlamak için güvenilir bir üründür. Markanın bu ürününü en ucuz fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alarak ürün ve arayüz fırçaları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Edel White Arayüz Fırçası SSS 0.45mm

42.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim