Elancyl Slim Massage + Gel Concentrate Minceur 200ml

Elancyl Slim Massage + Slimming Concentrate Gel 200ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Elancyl Slim Massage + Slimming Concentrate Gel 200ml

Markası : Elancyl Ürünlerini Gör

30185

0328277010769

5/1
232.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Elancyl Slim Massage + Gel Concentrate Minceur 200ml

Marka Adı : Elancyl

Ürün Adı : Elancyl Slim Massage + Gel Concentrate Minceur 200ml

Ürün Miktarı : Elancyl Slim Massage + Slimming Concentrate Gel 200ml, 1 adet masaj aparatından oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri : Vücutta oluşan selülit görünümlerinde azalma sağlamaya, yenilerinin oluşmasını engellemeye yardımcı masaj jelidir. Masaj yapma aparatı ile uygulandığında daha etkili sonuçlar elde etmenizi sağlamaya yardımcı olacaktır. Ciltte kan dolaşımını arttırmaya yardımcı özelliği ile portakal kabuğu görünümlerinde azalma sağlamaya ve yeni selülit oluşumlarına karşı cildi korumaya yardım eder. Kutunun içinde masaj aleti de bulunmaktadır ve bu alet ile birlikte uygulanması tavsiye edilir. Kullanımdan sonra uygulayacağınız selülit bakımı için vücudu hazırlayarak daha yoğun bir etki elde etmenizde yardım eder.

Sonuç : Selülit oluşumuna karşı savaşmada yardımcı masaj kitidir. Portakal kabuğu görünümlerini gidermeye, yenilerinin oluşmasına karşı koruma sağlamaya yardım eder.

Kullanım Şekli :  Duş sırasında ıslak cildinize masaj aleti ile masaj yaparak uygulayınız. Masaj aletinin deliğinden, içine 5 saniye kadar akıtacağınız ürün ile duşta dairesel hareketlerle selülit görülen bölgelere uygulayınız, ardından durulayınız. Düzenli olarak her gün kullanmaya özen gösteriniz ve duştan çıktıktan sonra çıplak elle tekrar masaj uygulaması yaparak daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

İçerik : Kafein ve sarmaşık ekstresi içermektedir.

    Elancyl Activ Massage Minceur Coffret Selülit Karşıtı Aktif Masaj Kiti:

Kadınların pek çok sorunlarından biri olan selülitlerle savaşmak pek de kolay bir işlem değildir. Selülitler özel ürünlerle vücuda uygulanacak masajla daha iyi bir şekilde giderilebilir ve tekrar oluşumunu azaltmaya, ayrıca bu bakımlar beslenme ile de desteklenmelidir.

Elancyl Activ Massage Minceur SET Selülit Karşıtı Aktif Masaj SETİ, vücudun bazı bölgelerinde oluşan selülitlere karşı geliştirilmiştir. Jel formunda ürün ve masaj uygulama aparatı ile birlikte alabileceğiniz ürün ile portakal kabuğu görünümlerinin azalmasını ve yenilerinin oluşmasını engellemeye yardımcı olabilirsiniz.

Duşta kullanılması gereken ürün masaj başlığı sayesinde daha iyi bir etki sağlamaya yardımcı olabilirsiniz. Cildi daha sonra uygulanacak selülit bakımları için hazırlamaya yardımcı olur. Dairesel hareketlerle masaj başlığını kullanarak uygulanması gerekmektedir, ayrıca duştan çıkıldıktan sonra ellerle tekrar yukarı doğru hareketlerle masaj yapmaya devam edilmelidir.

Ürün, Elancyl laboratuvarlarında fizyoterapistler tarafından geliştirilmiştir. Ciltte sıkılaştırıcı ve pürüzsüzleştirici etki sağlamaya yardımcı olur. Çok uzun yıllara dayanan tecrübesi ile ürünler tasarlayan marka özellikle selülit sorunlarına karşı savaşmaya yardımcı ürünleri ile beğenilmektedir.

Elancyl Activ Massage Minceur SET Selülit Karşıtı Aktif Masaj SETİ, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Elancyl Slim Massage + Gel Concentrate Minceur 200ml

232.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim