Elancyl Gel Concentre Minceur 200 ml Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli

Elancyl Activ Massage Minceur Recharge Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Elancyl Activ Massage Minceur Recharge Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli

Markası : Elancyl Ürünlerini Gör

30184

3282770107715

5/1
81.25 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Elancyl Gel Concentre Minceur 200 ml

Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli

 

Marka Adı : Elancyl

Ürün Adı : Elancyl Gel Concentre Minceur Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli

Ürün Miktarı : 200 ml

Ürün Özellikleri : Duşta kullanarak selülit görünümlerine karşı savaşabilirsiniz. Ürün selülit bakımı için en iyi etkileri elde edebilmeniz için yardımcı olacaktır. Masaj yaparak uygulandığında dolaşımı uyarıcı etki sağlamaya ve ciltte oluşan portakala kabuğu görünümünü azaltmaya yardım eder. Dermatolojik kontrollerden geçirilerek hazırlanan jel yeni selülit oluşumlarına karşı koruyucu etki sağlamaya da yardım eder. Fransa’da üretilmektedir ve Pierra Fabre Dermokozmetik’e ait bir markadır.

Sonuç : Selülitlerin görünümlerinde azalma sağlamaya ve yeni selülit oluşumlarına karşı cildi korumaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Bir ay boyunca düzenli olarak her gün duşta ürünü selülit oluşan bölgelere masaj yaparak uygulayınız.  Masaj aleti ile uygulamanız tavsiye edilir. Masaj aletinin üstünde bulunan delikten sıkılan ürün, ıslak cilt üzerine dairesel hareketlerle uygulanır ve ardından durulanır.

İçerik : Sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, fragrance, caffeine, alchol, disodium edta, linalool, salicyclic acid içermektedir.

Selülit özellikle kadınlarda çok sık görülebilen bir cilt sorunudur. Sağlıkla ilgili bir rahatsızlık vermese de görünüm olarak mutsuzluk yaratabilmektedir.

Kilolu bayanlar kadar zayıf kişilerde de görülen selülitler görünüm olarak portakala kabuğuna benzer ve çoğunlukla portakal kabuğu görüntüsü olarak adlandırılır.

Elancyl kadınların bu sorununa yönelik pek çok farklı özellikte ürün çeşidi tasarlamaktadır. Elancyl Gel Concentre Minceur 200 ml Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli, duşta masaj yaparak uygulanan ve durulanan bir üründür. Duş sonrası kullanacağınız selülit ürünlerinin daha hızlı ve yoğun etki sağlayabilmesi için yardımcı olur. Özel içeriği ile ciltte kan dolaşımını hızlandırarak dokunun altındaki yağların parçalanmasını sağlamaya yardım eder.

Ürünün içinde masaj aleti bulunmaz, sadece aktif masaj jelidir. Ancak ayrıca bu masaj aleti ile birlikte satılan ürünü de satın alabilirsiniz.

Kadınlar her zaman daha güzel ve kusursuz görünmek isterler ancak bu, maalesef her zaman doğal olarak mümkün olmaz, dışarıdan özel bir destekle daha iyi görüntü sağlanabilir. Vücutta sık görülen ve her yaştan kadının yaşadığı selülitler kendiliğinden geçmeyecektir. Doku altında biriken bu yağların özel olarak bakımlarla giderilmesi sağlanabilir.

Elancyl Gel Concentre Minceur 200 ml Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli, duşta kullanılarak selülitleri azaltmaya ve yenilerinin oluşmasını azaltmaya yardım eder.

Elancyl Gel Concentre Minceur 200 ml Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Elancyl Gel Concentre Minceur 200 ml Selülit Karşıtı Aktif Masaj Jeli

81.25TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim