Erkek ve Kadınlar İçin Cinsel Ürün Seti

Erkek ve Kadınlar İçin Cinsel Ürün Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Erkek ve Kadınlar İçin Cinsel Ürün Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3010

5/1
103.73 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Erkek ve Kadınlar İçin Cinsel Ürün Seti :

Viaxi BIZZZ Titreşim Halkası - Okey Kayganlaştırıcı Jel Sıcak Temas Pompalı 100ml - Okey Rotar Prezervatif 10 lu Paket - Stop Ultra Maximum Delay Sprey ürünlerinden oluşan hediye seti ile yatak odanızı renklendirebilirsiniz.

 

* Viaxi BIZZZ Titreşim Halkası :

Pille çalışan titreşimli halkadır. Erojen bölgelere yaptığı titreşim sayesinde erkeklerde boşalma süresini geciktirmeye ve kadın da klitoral uyarım sağlamaya yardım eder, küçük pille çalışır. Yumuşak ve kaliteli plastik yapısı ile her penise uyar. Kaymaz ve esnektir. Ürünün baş bölümü ise kadınlarda hassas bölgeyi uyararak, ilişkiden daha fazla zevk almasını sağlamaya yardım eder. Prezervatifle kullanılabilir. Hem kadın hem de erkekler için farklı bir uyarıcı etki sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Prezervatif takıldıktan sonra Viaxi halka penisin dip kısmına doğru takılır ve düğmeye basılarak titreşim başlatılır, titreşim pil bitene kadar devam edecektir. Kullandıktan sonra atılır.

 

*Okey Kayganlaştırıcı Jel Sıcak Temas Pompalı 100ml :

Isıtıcı etkiye sahip, vajinal kayganlık sağlamaya yardımcı jeldir. Vajina bölgesinin ph derecesi ile uyumludur, su bazlıdır, kolay temizlenir. Pompalı yapısı ile kolay ve hijyenik uygulama sağlamaya yardım eder. Prezervatiflerle kullanıma uygundur. Vajinaya ya da penise uygulanabilir. Isıtıcı etkisi ile sıcaklık hissi vermeye yardım eder.

Kullanım Şekli : Vajinaya masajla uygulayabilir ya da penise sürebilirsiniz. Kolay temizlenir.

 

*Okey Rotar Prezervatif 10 lu Paket :

İçinde geciktirici ürün bulunan prezervatiflerden oluşmaktadır. Erkeklerin erken boşalma sorunları için yardımcı olurken, bu şekilde daha geç doyuma ulaşan bayanların da doyuma ulaşmalarını desteklemeye yardımcı olabilir. Ayrıca kayganlaştırıcı ürün içermektedir.

Kullanım Şekli : Erkeklerin penisi sertleştikten sonra ilişkiye girmeden önce penise takılır, kullandıktan sonra çöpe atılır.

 

* Stop Ultra Maximum Delay Sprey-17ml :

Erkeklerde erken boşalmayı geciktirmeye yardımcı olabilmek için tasarlanmıştır. Ürün yaklaşık 40-50 kullanıma sahiptir. Her kişide geciktirme süresi farklılık gösterebilir. Çilek kokusu ve aromasına sahiptir. İlişki süresini uzatarak daha geç doyuma ulaşan bayanların da ilişkiden zevk almasını sağlamaya yardımcı olabilecektir. 1978'den beri ABD'de faaliyet gösteren, cinsel sağlık ürünleri üreticisi Nasstoys tarafından üretilmektedir.

Kullanım Şekli : İlişkiden 15-20 dakika kadar önce penise sıkılarak uygulanır, kolay temizlenir.

Cinsel ilişkinizi renklendirmeye, canlandırmaya yardım edebilecek  ürünlerden oluşan Erkek ve Kadınlar İçin Cinsel Ürün Seti ile sevdiğinize sürpriz yapabilirsiniz.

Paketleme ve Gizlilik İlkemiz

Sitemizden aldığınız cinsel ürünlerde kargoya ait paketleme torbası içerisinde ne olduğunu sadece siz ve biz biliyoruz.

3. şahıslar hiçbir zaman size ait olan paketin içerisinde ne olduğunu bilmemektedir. Sanal pos yöntemi ile yaptığınız alış – verişlerinizde kredi kartı extrenize hiçbir şekilde aldığınız ürün hakkında bilgi bulunmamaktadır.

 

Erkek ve Kadınlar İçin Cinsel Ürün Seti , Turuncu Kasa’da indirimli fiyat farkı ile satılmakta olan bir hediye setidir.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Erkek ve Kadınlar İçin Cinsel Ürün Seti

103.73TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim