Erkekler İçin Saç Ve Vücut Kişisel Bakım Seti

Erkekler İçin Saç Ve Vücut Kişisel Bakım Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Erkekler İçin Saç Ve Vücut Kişisel Bakım Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3027

5/1
81.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Erkekler İçin Saç Ve Vücut Kişisel Bakım Seti:

Axe Dark Temptation (Çikolatalı) Deodorant - Nivea Deo Roll-On 50 ml Dry Impact For Men Erkek - Rebul Lavanda (270 ml) - Vichy Dercos Neogenic Redensifying Shampoo 200 ml Şampuan ürünlerinin bira araya getirildiği kişisel bakım setidir. Kendinize ya da sevdiklerinize bu hediye setini alarak mutluluk verebilirsiniz.

 

*Axe Dark Temptation (Çikolatalı) Deodorant :

Fransa'da ilk kez 1983 yılında ortaya çıkartılan Axe markası, günümüzde 60'tan fazla ülkede erkeklerin  ve kadınların da erkekler üzerinde beğendiği, çekici bulduğu kokulardan oluşan bir seri olmuştur. Unilever markasına ait Axe, yenilikçi koku ve formlarıyla kadınları çeken ve etkileyen bir marka olarak tanınmaktadır. Kadınların çikolata tutkusundan esinlenerek hazırlanan bu deodorant erkekleri ter kokusundan korumaya ve gün boyu güzel kokmalarını sağlamaya yardımcı olacaktır. Çikolatayı andıran kokusu ile kişisel bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru koltuk altına, vücut ya da giysinize 15-20 cm uzaktan sıkınız, gün içinde kullanımı tekrarlayabilirsiniz.

 

*Nivea Deo Roll-On 50 ml Dry Impact For Men Erkek :

Antiperspirant özelliği ile terlemeyi dengeleyerek ter kokusunu gidermeye yardımcı roll ondur. Koltukaltına uygulanarak kullanılır. 100 yılı geçen Nivea tecrübesi ile üretilmiştir. Kuruluk etkisi sağlamaya ve ferahlatıcı, hoş bir koku sağlamaya yardım eder. Alkol, koruyucu ve renklendirici içermez.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru koltukaltına uygulanır ve kuruması beklendikten sonra giyinilir. Gün içinde terlediğinizi hissettiğinizde tekrar kullanabilirsiniz.

 

*Rebul Lavanda (270 ml) :

Lavanta esansı içeren kolonya kalıcı ve ferahlatıcı bir koku etkisine sahiptir. İsterseniz gün içinde kullanarak ferahlık ve canlılık etkisi sağlayabilir, isterseniz tıraş sonrası cildi serinletmeye yardımcı olabilmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca lavanta kokusundan hoşlanan ailenizin diğer üyeleri de bu kolonyayı kullanabilirler. Geleneksel kolonyalardan farklı özellikte, sağlıklı cam şişesi ile bulunmaktadır.

Kullanım Şekli : Avucunuza aldığınız kolonyayı cildinize sürebilirsiniz, göz çevresinden ve gözden sakınınız.

 

*Vichy Dercos Neogenic Redensifying Shampoo 200 ml Şampuan:

Saçlara hacimli ve gür bir görünüm kazandırmaya yardım eden, dökülme karşıtı şampuandır. Saçlarınızın daha kolay şekillenmesine, yumuşaklık kazanmasına yardım eder. Kadınlar ve erkekler için kullanıma uygun olarak formüle edilmiştir. Hafif yapısı ile kolay durulanır ve saçlara parlak, canlı bir görünüm vermek ve köklerden güçlendirmek için yardımcıdır. Her saç tipi için kullanıma uygundur. Saçların köklerine daha fazla oksijen gitmesini sağlamaya ve bu şekilde kökleri beslemeye yardımcı olur. Dökülmelerde azalma sağlamaya ve saçların hacim kazanmasına yardımcıdır.

 

Erkekler İçin Saç Ve Vücut Kişisel Bakım Setinde yer alan ürünlerle temizlik ve bakımı bir arada yaşayabilirsiniz.

 

Erkekler İçin Saç Ve Vücut Kişisel Bakım Seti, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Erkekler İçin Saç Ve Vücut Kişisel Bakım Seti

81.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim