Erkekler İçin Tıraş ve Vücut Bakım Seti

Erkekler İçin Tıraş ve Vücut Bakım Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Erkekler İçin Tıraş ve Vücut Bakım Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3005

5/1
71.95 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇİNDE GÖNDERİLECEKTİR!

Erkekler İçin Tıraş ve Vücut Bakım Seti

Erkekler için tıraş ve vücut bakım setinde;

Nivea For Men Cool Kick Roll On 50 ml/ Nivea For Men Skin Energy Q10 Double Action Balsam 100 ml/ Gillette Series Nemlendiricili Tıraş Jeli 200 ml/ Jagler Black Magic EDT 125ml Erkek Parfümü bulunmaktadır.

Nivea For Men Cool Kick Roll On 50 ml:

Erkeklerin kullanımına özel olarak hazırlanmış olan roll on, ter kokusuna karşı uzun koruma sağlamaya yardımcı olur. Ter kokusu, kişinin kendisini rahatsız hissetmesine sebep olur. Nivea For Men Cool Kick Roll On, hoş kokusuyla kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Temizlik ve güzel kokmak, kişisel bakımın en önemli unsurlarındandır.

Kullanım Şekli: Duştan sonra temiz ve kuru cildinize uygulayabilirsiniz. Temiz cilde uygulandığında etkisini daha uzun süre koruyabilir.

Nivea For Men Skin Energy Q10 Double Action Balsam 100 ml:

Tıraş sonrasında erkeklerin cildinde nemlenme, yatışma, yumuşaklık sağlamaya çalışır. Tıraştan sonra cilde canlılık katmaya, cildi yenilemeye, hassasiyeti gidermeye yardımcı olur. Erkeklerin kişisel bakımında severek kullanabileceği bir üründür. Tıraş olmak, erkeklerin kişisel bakımında sıklıkla gerçekleştirdikleri bir uygulamadır. Ancak tıraştan sonra cildin kuruması, tahriş olması muhtemeldir. Nivea For Men Skin Energy Q10 Double Action Balsam ile cildi bu tip sorunlardan kurtarmaya çalışır.

Kullanım Şekli: Tıraştan sonra cildi nemlendirmek için uygulanır. Göz çevresi hariç tüm cilde uygulanır.

Gillette Series Nemlendiricili Tıraş Jeli 200 ml:

Erkeklerin tıraş sırasında kullanabilecekleri, jel formunda bir üründür. Ciltte kuruluğa ve tahrişe neden olmadan, keyifli bir tıraş sunar. Erkeklerin tıraş olurken, ciltlerinin tahriş olmaması önemlidir. Gillette Series Nemlendiricili Tıraş Jeli, hoş kokusu ile keyifli bir kullanım sunar. Gilette erkek bakımında, yıllardır, kullanıcıların beğenerek tercih ettiği markalar arasında yer almaktadır.

Kullanım Şekli: Tıraş olmadan önce bir miktar ürün, ıslak cilde masaj yapılarak uygulanır.

Jagler Black Magic EDT 125ml Erkek Parfümü:

Erkeksi ve etkileyici bir kokuya sahip olan parfüm, kehribar ve sedir ağacı bileşiminden oluşur. Kalıcılığını uzun süre korumaya çalışır. Kokusu ile iz bırakmak isteyen erkeklerin tercihidir. Kadınlar da güzel kokan, bakımlı erkeklerden etkilenirler. Black Magic 1998 yılında Jagler ailesine katılmıştır. Jagler parfümleri, hem erkekler hem de kadınlar tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Kullanım Şekli: İhtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.

Erkekler için tasarlanmış, tıraş ve vücut bakım seti ile sevdiklerinizi gülümsetebilirsiniz.

Erkekler İçin Tıraş ve Vücut Bakım Seti, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Erkekler İçin Tıraş ve Vücut Bakım Seti

71.95TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim