Erkeklere Özel Bakım Seti

Erkeklere Özel Bakım Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Erkeklere Özel Bakım Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3001

5/1
89.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇİNDE GÖNDERİLECEKTİR!

Erkeklere Özel Bakım Seti

Erkekler için özel olarak tasarlanmış set;

Revigen For Men Şampuan 300 ml, Jagler Storm For Men Edt 90 ml, Jagler Erkek Deodorant Storm 150ml, Nivea For Men Deo Stick Dry Impact 40 ml ürünlerinden oluşmaktadır.

* Revigen For Men Şampuan 300 ml:

Revigen For Men Şampuan, erkeklerde görülen saç dökülmesi için geliştirilmiştir. İnce telli, cansız, dökülmeye meyilli saçların kullanımına uygundur. Saçları kökten uca beslemeye, nemlenme sağlamaya ve saça parlaklık katmaya yardımcı olur. Revigen markası kadın ve erkek saç dökülmesine yönelik farklı ürünler, tabletler, bakım tonikleri gibi pek çok ürün çeşidine sahiptir ve pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. Revigen markası, İngiltere’de kraliyet mensupları için özel olarak üretilmiş, daha sonra özel bir izinle satılmaya başlamıştır.

Kullanım Şekli: Banyo veya duş sırasında ıslak saça masaj yaparak uygulanır ve iki üç dakika bekledikten sonra iyice durulanır. Sık kullanıma uygundur.

* Jagler Storm For Men Edt 90 ml:

Jagler Storm For Men Edt, kişisel bakımına dikkat eden, güzel kokmaya özen gösteren erkekler için geliştirilmiş bir kokudur. Üst notalarında bergamot, greyfurt mandalina; orta notalarında ardıç, biberiye selvi; alt notalarında ise, sedir ağacı, amber ve misk bulunur. Kendisine özgü kokusu olmasını isteyen erkekler için idealdir. Parfümün çakmak şeklinde açılan şık bir şişesi bulunmaktadır. Jagler markasının üretimi, 1957 yılında kurulan Hunca kozmetik tarafından yapılmaktadır.

Parfümlerden farklı zamanlarda farklı kokular ortaya çıkar. Üst notalardaki kokular, parfüm ilk kullanıldığı anda kendisini hissettirir ve kalıcı değildir. Orta notalardaki kokular, parfüm kullanıldıktan birkaç saat sonra kendisini hissettirir. Alt notalar ise, orta noktadaki kokular etkisini yitirmeye başladığında ortaya çıkar. Alt notalar parfümün kalıcılığı ile orantılıdır.

Kullanım Şekli: İhtiyaç duyduğunuz sıklıkta uygulayabilirsiniz.


* Jagler Erkek Deodorant Storm 150ml:

Erkekleri ter kokusuna karşı korumaya yardımcı olmak için geliştirilmiş bir deodoranttır. Erkeklerin kendisini ferah ve daha özgüvenli hissetmesinde etkilidir. Parfümü iel birlikte kullanıldığında daha uzun süre kalıcılığını koruyabilir.

Kullanım Şekli: Günün her saati, özellikle de duş sonrası temiz ve kuru ciltte kullanabilirsiniz.


* Nivea For Men Deo Stick Dry Impact 40 ml:

Erkek cildi için özel olarak tasarlanmış, stick forma sahip olan ürün, ter kokularıyla mücadele etmeye çalışır. Alkol, boya ve koruyucu madde içermeyen formüle sahiptir ve cilt yapısı ile uyumludur. Ciltte kuruluk ve yumuşaklık sağlar. Erkeklerin kişisel bakımlarında severek kullanabileceği bir üründür.

Nivea, yıllar süren tecrübesi ve geliştirdiği ürünler ile oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmış bir markadır.

Kullanım Şekli: İhtiyaç duyduğunuz sıklıkta kullanabilirsiniz. Duş veya banyodan sonra temzi cilde uygulandığında daha etkili olur.

Erkeklerin kişisel bakımlarında severek kullanabileceği bu set ile sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

Erkeklere Özel Bakım Seti, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Erkeklere Özel Bakım Seti

89.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim