Eyüp Sabri Tuncer Doğal Argan Yağlı Şampuan 600 ml

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Argan Yağlı Şampuan 600 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Eyüp Sabri Tuncer Doğal Argan Yağlı Şampuan 600 ml

Markası : Eyüp Sabri Tuncer Ürünlerini Gör

51665

8691685013182

5/1
PİYASA FİYATI 115.90 TL
SATIŞ FİYATI 104.31 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

EYÜP SABRİ TUNCER DOĞAL ARGAN YAĞLI ŞAMPUAN 600 ML

Argan Yağlı Şampuan formülünde hiçbir hayvansal içerik bulunmadığı uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılan test sonuçları ile kanıtlanarak Avrupa Vegan ve Vejetaryenler Birliği tarafından verilen V-LABEL ile sertifikalandırılmıştır.

%100 Doğal Argan Yağı içeren formülü ile kuru ve yıpranmış saçların canlanmasına yardımcı olur. Hayat ağacı olarak da adlandırılan, yüksek E vitamini içeren Argan yağı, yıpranmış saç köklerine derinlemesine nüfuz ederek saçı besler ve mükemmel bir onarım sağlar. Gün boyu yıpranan, hasarlı saçlarınızda azalan keratin miktarının yeniden kazanılması için, bitkisel türevli keratin ile zenginleştirilen formülü sayesinde yıpranmış saçları onarır, incelen saçlarınızın kalınlaşmasına yardımcı olur. İçeriğindeki BIOTIN, multi-vitamin kompleksi ve atkestanesi ekstraktıyla sağlıklı saç ve saç derisi için yoğun bakım sağlayarak saçlarınızın doğal parlaklığına kavuşmasını sağlar. Paraben içermeyen özel formülüyle, kuru ve yıpranmış saçlar için günlük kullanıma uygundur. Eyüp Sabri Tuncer Doğal Argan Yağlı Şampuan ile yoğun nemlendirici ve besleyici etkiyi hissedin…

Argan yağlı şampuan, dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir. İnsan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler ve paraben içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Hayvansal yağlar içermemekle birlikte vegan sertifikalıdır. Gluten içermez.

KULLANIM ŞEKLİ :

Ürünün üzerindeki şeffaf güvenlik kapanığını çıkarınız. Pompayı ok yönünde çevirerek açınız. Uygun bir miktar şampuanı avcunuza alıp saç diplerinize nazikçe masaj yaparak, köpürtünüz. Bol su ile durulayınız. Günlük kullanım için uygundur. Daha iyi sonuç için her yıkamada 2 kez kullanılması tavsiye edilir. Göz ile temas halinde ol ılık su ile durulayınız.

SAKLAMA KOŞULLARI :

Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

İÇİNDEKİLER :

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Peg-7 Peg-40/Ppg 8 Methylaminopropyl/Hydroxypropyl Dimethicone Copolymer, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Comn Protein Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Fax Extract Glycereth 17-Cocate, C12-13 Pareth-9, Sodium Caproy/Lauroy Lactylate, Olea Europaea Fruit Oil, Argania Spinosa Kamel O Polysorbate-80, Sulfur, Alcohol, Peg-35 Castor Oil, Polysorbate-20 Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol Inositol, Calcium Pantothenate, Linoleic Acid, Biotin, Panthenol Polyquartenium-10, Tetra Sodium EDTA, Sodium Chloride Triethanolamine, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, He Cinnamal, Coumarin, Linalool.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Argan Yağlı Şampuan 600 ml

104.31TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim