Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan 600 ml

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan 600 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan 600 ml
  • Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan 600 ml

Markası : Eyüp Sabri Tuncer Ürünlerini Gör

51668

8691685005972

55
115.9 TL
1360
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Marka Adı: Eyüp Sabri Tuncer

Ürün Adı: Doğal Zeytinyağlı Şampuan

Ürün Miktarı:  600 ML

Ürün Özellikleri:

Doğal Zeytinyağlı Şampuan formülünde hiçbir hayvansal içerik bulunmadığı uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılan test sonuçları ile kanıtlanarak Avrupa Vejetaryenler Birliği tarafından verilen V-LABEL ile sertifikalandırılmıştır. %100 Doğal Zeytinyağı içeren formülüyle saçınızın doğal nem dengesini koruyarak saç tellerine zarar vermeden arındırır ve kökten uca beslenmesine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan doğal zeytinyağı ile saç derinize bakım yaparak saçlarınıza daha sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır. Güçlü nemlendirme ve yenileyici özelliği olan Provitamin B5, saç derinize derinlemesine nüfuz ederek saçların yumuşamasını sağlar, dayanıklılığını ve esnekliğini arttırır. Sahip olduğu doğal aktifler sayesinde kepeğe ve kepek oluşumuna karşı etkili çözüm sunar. Paraben içermeyen özel formülüyle, tüm aile bireyleri için günlük kullanıma uygundur. Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan ile gelen sağlık ve güzelliği keşfedin...

- Doğal zeytinyağlı şampuan dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir.

- İnsan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler içermez.

- Paraben içermez.

- Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

- Hayvansal yağlar içermemekle birlikte vegan sertifikalıdır.

- Gluten içermez.

Kullanım Şekli:

Doğal Zeytinyaplı Şampuan ürünümüzün üzerindeki şeffaf güvenlik kapağını çıkarınız. Pompayı ok yönünde çevirerek açınız. Uygun bir miktar Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuanı avucunuza alıp saç diplerinize nazikçe masaj yaparak, köpürtünüz. Bol su ile durulayınız. Günlük kullanım için uygundur. Daha iyi sonuç almak için sürekli ve 2 kez kullanılması tavsiye edilir. Göz ile teması halinde bol ılık su ile durulayınız.

İçerik:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Parfum, Cocoamide MIPA, Laureth-4, Glycereth-17 Cocoate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, C12-13 Pareth-9, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Polyquaternium-10, Sodium PCA,Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Coumarin.

Yorumlar
m** k**
19.09.2022
herkese tavsiyem

kokusu süper ferah ayrıca saçıma da iyi geldi ailecek kullanıyoruz

b** y**
19.09.2022
Çok memnun kaldım

kokusu süper ferah ayrıca saçıma da iyi geldi ailecek kullanıyoruz

M** A**
28.04.2021
Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan 600 ml

Saçıyla ilgili çok sıkıntı yaşayan birisiyim ve şu ana kadar ilaç bile kullandım. Ürünü daha 2. kullanışım o nedenle kepek problemime dair bir gelişme göremedim daha ama saçı o kadar yumuşacık yapıyor ki insan temizlendiğini hissediyor gerçekten zeytinyağlı şampuan diyipte zeytinyağının varlığını hissettiğim ilk şampuan. Ayrıca herkes için böyle mi bilmiyorum ama cildimi de bununla yıkadığım zaman bende ertesi güne kadar süren yumuşaklık ve sağlıklı bir his bırakıyor. Cildi nemlendiriyor gerçekten duşta azıcık sıkıp ayrıca yüzünüzü yıkamanızı tavsiye ederim. Benim açımdan gayet başarılı bir ürün ve fiyatı da benim yararlandığım faydalarına göre çok uygun. Teşekkürler :)

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan 600 ml

115.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim