Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Fe Nano Thin En İnce Prezervatif 12'li

Fe Nano Thin En İnce Prezervatif 12'li
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Fe Nano Thin En İnce Prezervatif 12'li
  • Fe Nano Thin En İnce Prezervatif 12'li

Markası : Fe Ürünlerini Gör

30334

8693203016521

5/1
75.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Fe Nano Thin En İnce Prezervatif 12'li

Marka Adı: Fe

Ürün Adı: Fe Nano Thin En İnce Prezervatif

Ürün Miktarı: 12 adet

Ürün Özellikleri: Ekstra ince özelliğe sahip olan prezervatif, gerçeğe yakın bir his sağlamayı amaçlamaktadır. 52+ 2 mm genişliğe sahiptir. Doğal latex kauçuktan üretilmiştir. Güvenilirliği açısından elektronik testlerden geçirilmiştir.Prezervatifler tek kullanımlıktır ve her ilişkide yeni bir prezervatif kullanılması önerilir.

Sonuç: Cinsel ilişkinin sağlıklı ve güvenilir biçimde yaşanmasına yardımcıdır.

Kullanım Şekli: İlişki esnasında, birleşmeden önce erkek tarafından kullanılır. Prezervatif, paketinden özenle çıkarılır ve her ilişkide yeni bir prezervatif kullanılır.

İçerik: Doğal latex kauçuktan üretilmiştir.

 

En sık tercih edilen doğum kontrol yöntemlerinden biri prezervatif kullanımıdır. Prezervatifler, cinsel ilişkinin güven içinde yaşanması için geliştirilmiştir. Prezervatifler doğum kontrolüne yardımcı olmanın yanı sıra, cinsel yolla bulaşabilecek rahatsızlıkların da önüne geçmeyi amaçlar.

Prezervatif kullanma konusunda, çiftlerin bilinçlendirilmesi oldukça önemlidir.

Prezervatif doğru bilgilerle, bilinçli olarak kullanıldığında, oldukça pratik bir korunma yöntemidir.

 

Fe Nano Thin En İnce Prezervatif 12'li, gerçek hissetmeyi sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Rezervuar uçlu bir yapıya sahiptir. Doğal latex kauçuktan üretilmiştir. Ekstra ince yapısı sayesinde gerçeğe yakın bir his sağlar.

 

Prezervatiflerin tek kullanımlık olduğu unutulmamalıdır ve her ilişkide yeni bir prezervatif kullanılmalıdır. Kullanılan prezervatiflerin peçeteye sarılarak çöpe atılması önerilir.

Prezervatifleri muhafaza ederken serin, kuru ve direkt güneş ışığından uzakta bir yerde tutmak gerekir. Ayrıca prezervatifler, ambalajlarından çıkarılmamalıdır.

PAKETLEME VE GİZLİLİK:

Gizliliğiniz bizim için son derece önemlidir. Bu sebepten dolayı sitemizden almış olduğunuz cinsel sağlık ürünlerin paketlemesi içeriği belli olmayacak şekilde yapılır. Kargo görevlisi dahil olmak üzere 3. şahıslar paketin içeriğinde ne olduğunu bilmezler.

Ürünümüzü kredi kartınızla satın aldığınızda hesap özetinde ürünümüzle ilgili herhangi bir bilgi yer almayacaktır.

Fe Nano Thin En İnce Prezervatif 12'li, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Fe Nano Thin En İnce Prezervatif 12'li

75.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim