Foot Doctor Nemlemdirici Ayak Kremi 75 ml

Foot Doctor Nemlemdirici Ayak Kremi 75 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Foot Doctor Nemlemdirici Ayak Kremi 75 ml

Markası : Foot Doctor Ürünlerini Gör

51952

8690605668327

5/1
49.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

FOOT DOCTOR NEMLENDİRİCİ AYAK KREMİ 75 ML

Foot Doctor Nemlendirici Ayak Kremi, cildi besleyici yağlar ve E vitamini ile zenginleştirilmiş kolay emilen formülü sayesinde düzenli kullanımda ayaklarınıza ihtiyaç duyduğu nemi verir, cildinizi yeniler. Cildi derinlemesine nemlendirerek doğal yenilenme süreci için ihtiyacı olan ideal ortamı sağlar, sertliğini azaltır, cildi esnekleştirir, parlak, yumuşak ve diri bir görünüm kazandırır. Ayaklarınızın her zaman bakımlı görünmesini sağlar. Geliştirilmiş formülü sayesinde cildin sertleşmesini ve çatlamasını engeller. Foot Doctor Nemlendirici Ayak Kremi'ni düzenli kullanarak, ayaklarınıza ve bacaklarınıza özel bakım yapabilirsiniz. Düzenli kullanımda cildin kuruluğunu giderir.

KULLANIM ŞEKLİ :

Foot Doctor Nemlendirici Ayak Kremi'ni bacaklarınıza ve ayaklarınızın özellikle topuk ve parmak köklerine masaj yaparak uygulayabilirsiniz. İyi bir sonuç almak için öncesinde Foot Doctor Peeling Kremi kullanarak ölü derinin giderilmesi tavsiye edilir. Ihtiyaç duyduğunuzda uygulayarak, ayaklarınızın bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

UYARILAR :

Harici kullanım içindir. Göz ile temas ettirmeyiniz. Göz teması halinde bol suyla yıkayınız. Çocukların ulaşamayacakları yerde saklayınız.

İÇİNDEKİLER :

Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate. Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Dimethicone, Polysorbate-40, Serbitan Stearate, Paraffin, Landin Oil, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-C30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Tocopherol, Xanthan Gum, Triethanolamine, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Linatsol Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Citral.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Foot Doctor Nemlemdirici Ayak Kremi 75 ml

49.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim