Gnc 5-Htp 100 mg 30 Kapsül

Gnc 5-Htp 100 mg 30 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Gnc 5-Htp 100 mg 30 Kapsül

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42395

048107102944

5/1
112.18 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Gnc 5-Htp 100 mg

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 30 adet kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Düzenli beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda ya da belirli gıdaları tüketmenizi kısıtlayan alerji vb. özel durumlarda vitamin ve mineral ihtiyacının karşılanması için besin takviyelerine ihtiyaç duyulur.

- Vitamin, mineral, amino asit, bitki ve bitki ekstreleri içeren maddelerin tamamı gıda takviyesi olarak tanımlanmaktadır. Bitki ekstreleri içeren takviyeler, bitki özlerinden, tohumlarında ve köklerinden elde edilir.

- Gnc 5-Htp 100 mg 30 Kapsül, markanın üretmiş olduğu bikisel içerikli gıda takviyesidir. Bitkilerin ayrıştırılmasıyla üretilen kapsül, doğal içeriklidir.

- HTP takviyeleri genellikle odunsu bir Afrika çalı olan Griffonia simplicifolia isimli bitkiden üretilir. Bu üründe Griffonia simplicifolia tohumlarından elde edilmiştir.

- İçeriğinde Beyaz pirinç unu ve 5 Htp (5-hidroksitriptofan) olan kapsül, bitkisel kaynaklı olması sayesinde et ürünleri tüketmeyenlerin kullanımına uygundur.

- Ürün, kapsül başına 100 mg 5-HTP içerir.

- Beslenme düzeninde meydana gelen değişikliklerde, besin takviyeleri destekleyici görev üstlenirler.

- Amerika Birleşik Devletleri'nde üretilmiş olan 5-HTP, anksiyete, uyku bozukluğu, stres, duygu durum değişikliği gibi durumların azaltılmasına destek olmak amacıyla satılmaktadır.

5-HTP: İnsan vücudunda doğal olarak üretilen 5-HTP, Serotonin'e dönüşen bir bileşiktir. Serotonin, mutlulukta ve anti-depresyonda yer alan başlıca nörotransmitterlerden biridir. 5-HTP, depresyonda olanlar, serotonin düzeylerinde düşüş yaşayanlarda, serotonin düzeylerini normale döndürmeye destek olmak amacıyla kullanılır.

- Herhangi bir rahatsızlığınız varsa 5-HTP kullanırken dikkatli ve bilinçli olunmalı ve diğer supplementler gibi hekime danışarak alınmalıdır. Ayrıca birden fazla bitkisel gıda takviyesinin aynı anda kullanılmaması önerilir.

- Gnc 5-Htp 100 mg 30 Kapsül, normal beslenmenin yerine geçmez. Beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda takviye destek olarak kullanılır.

- Hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanılması tavsiye edilmez.

- 30 kapsülden oluşan ürün, kolay yutulabilir formdadır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürünün yemeklerden sonra bol su ile alınması tavsiye edilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 kez 1 kapsülün alınması önerilir. Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır. Ürünü çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Vitamin, mineral ve supplement bakımından zengin bir ürün grubuna sahip olan markanın Gnc 5-Htp 100 mg 30 Kapsül'ü ve diğer ürünleri uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. İndirimli bir alışveriş gerçekleştirmek için sitemizi tercih edebilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Gnc 5-Htp 100 mg 30 Kapsül

112.18TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim