Gnc Bn Formula 120 Tablet

Gnc Bn Formula 120 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Gnc Bn Formula 120 Tablet

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42403

048107105327

5/1
112.18 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Gnc Bn Formula 120 Tablet

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 120 adet tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Eklemlerimizde bulunan kıkırdak, dokuyu koruyan ve destekleyen bir yapıdır. Yaşın ilerlemesiyle birlikte ya da aşırı fiziksel aktiviteya bağlı olarak glukozamin ihtiyacı artabilir.

- Glukozamin, kıkırdak dokuda bulunan ve kıkırdak yapıyı oluşturan moleküllerdir. Eksikliğinde ise eklem ağrıları görülür. Bu durumda da ihtiyaç olunan besin değerlerinin dışardan takviye edilmesi gerekebilir.

- Eklem sağlığını korumak için beslenmenize ekleyeceğiniz çeşitli besin destekleri bulunmaktadır. Bunlardan biri olan Gnc Bn Formula 120 Tablet, beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda eklem sağlığınızın desteklenmesi amacıyla üretilmiş besin takviyesidir.

- Vitamin, mineral, balık yağı gibi besin takviyelerini kendi markasıyla üretmeye başlayan GNC'nin formüle ettiği Bn Formula 120 Tablet, kemik fonksiyonları için kompleks formül ile geliştirilmiş bir üründür.

- GNC ürünleri ihtiyacınıza yönelik birçok vitamin ve mineral desteği ile üretilmiştir.

- Fizyolojik durumunuza göre tercih edeceğiniz ürün grubundan, hasar görmeye başlayan eklemler için geliştirilmiş olan bu ürünü tercih ederek kemiklerin ve kas fonksiyonunun korunmasına destek olabilirsiniz.

- D vitamini, kalsiyum, magnezyum ile zenginleştirilmiş olan gıda takviyesi, belli oranlarda çinko, bakır, bor ve Gama Linoleik Asit (GLA-Hodan Yağı) içerir.

- Tablet içeriğinde bulunan D3 Vitamini; kalsiyumun ve fosforun normal emilimine, normal kemiklerin, kas fonksiyonunun ve dişlerin korunmasına katkı sağlarken, kalsiyum normal enerji oluşum metabolizmasına ve kas fonksiyonuna destek olur.

- İçeriğinde bulunan Bakır ise bağ dokularının korunmasına, enerji oluşum metabolizmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna, saç ve cilt pigmentasyonuna destek olur.

- Şişe içinde 120 adet bulunan tablet kolay yutulur formdadır.

- Besin takviyeleri beslenmenizde eksik kalan besin değerlerinin karşılanması amacıyla alınmalıdır.

- Gnc Bn Formula 120 Tablet de, normal beslenmenin yerine geçmez. Beslenme programının yanında takviye olarak alınır.

- Hamilelik ve emzirme döneminde doktorunuza danışın.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürün su ile alınır.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 kez 1 tablet yemeklerle birlikte alınması tavsiye edilir. Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır. Ürünü çocukların ulaşamayacğı, serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz.

Bitkisel ürünler, vitamin, mineral, balık yağı ve sporcu besinleri gibi çeşitli ürün grubuna sahip olan GNC, Türkiye ve dünya çapında popüler firmalardan biri haline gelmiştir. Eklem sağlığının desteklenmesi adına üretilmiş olan Gnc Bn Formula 120 Tablet'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Gnc Bn Formula 120 Tablet

Bu kategorinin en çok bakılanları

112.18TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim