Gnc Horny Goat Weed 30 Kapsül

Gnc Horny Goat Weed 30 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Gnc Horny Goat Weed 30 Kapsül

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42396

048107107826

5/1
84.12 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Gnc Horny Goat Weed 30 Kapsül

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir şişe içerisinde 30 adet kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Günümüzde kadın ve erkeklerin cinsel performansını olumsuz yönde etkileyen çok sayıda sebep bulunmaktadır. Bu nedenle de insanlar çözüm için bitkisel içerikli gıda takviyelerine yönelmiştir. Ginseng, Ginkgo Biloba, Azgın Teke Otu, Kava ve Maca, cinsel performansın artmasına destek olan doğal bitkilerdir.

- Bitkisel içerikli ürünler, bitkilerin ayrıştırılması ile elde edilir. Maca, yüzlerce yıldır yüksek besin değeri nedeni ile tüketilen bir bitkidir. Cinsel performansı arttırdığı için kullanılan Maca bitkisin, yapılan araştırmalarda cinsel isteği belirli ölçülerde arttırdığı tespit edilmiştir.

- GNC markasının kişinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak üretmiş olduğu Horny Goat Weed 30 Kapsül de maca bitki kökü (lepidium meyeni) ile güçlendirilmiş formüle sahiptir.

- Libido, kişinin cinsel faaliyet arzularının seviyesi olarak tanımlanır.

- 30 kapsülden oluşan ürün de cinsel istek (libido) artışına katkı sağlamak amacıyla üretilmiştir.

- Horny Goat Weed 30 Kapsül afrodizyak etkisi yapar.

- Afrodizyak, kişilerde cinsel anlamda istek uyandırmaya ve performans arttırmaya destek olan özel maddelere verilen isimdir.

- Ürün içeriğinde aynı zamanda Horny goat weed (Epimedium-Azgın Teke Otu), yulaf kepeği ekstratı ve hacim arttırıcı (mikrokristalin selüloz) bulunur.

- Her servisinde (günlük değer) 600 mg Horny Goat Weed ve 250 mg Lepidium (maka kökü) içeren etkili bir performans arttırıcıdır.

Azgın Teke Otu: Doğal afrodizyak olarak bilinen bir bitki, doğanın en değerli otlarından biridir. Cinsel güç konusunda olumlu etkileri olan bitki, birçok eczanede tablet veya kapsül formda karşımıza çıkmaktadır. Azgın Teke Otu özellikle Uzakdoğu'da en popüler bitki türleri arasında yer alır.

- Amerika Birleşik Devletleri'nde üretilmiş olan kapsül, kolay yutulabilir formdadır.

- Tüm besin takviyelerinde olduğu gibi bu ürün de normal beslenmenin yerine geçmez, destekleyici olarak kullanılır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan kapsül bol su ile tüketilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 2 tabletin yemeklerden sonra alınması önerilir. Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır. Ürünü çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Vitamin, mineral, bitkisel ve sporcu destek ürünlerini alanında uzman kişiler eşliğinde kullanıcılarına sunan markanın, supplement ürün grubunda yer alan GNC Horny Goat Weed 30 Kapsül'ü, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satışa sunulmuştur. Ürünü satın almak için sitemizi tercih edebilir ve kapsül hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Gnc Horny Goat Weed 30 Kapsül

84.12TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim