GNC L-Arginine & L-Ornithine & L-lysine 90 Kapsül

GNC L-Arginine & L-Ornithine & L-lysine 90 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • GNC L-Arginine & L-Ornithine & L-lysine 90 Kapsül

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42401

048107098889

5/1
229.07 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: GNC L-Arginine & L-Ornithine & L-lysine 90 Kapsül

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir şişe içerisinde 90 adet kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Sporcu gıdaları, yoğun bir tempoda spor yapan kişilerin besin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlanmış ve sporcuların performanslarını geliştirmek amacıyla kullanılan ürünlerdir. Örneğin, antreman öncesi ve sonrasında kas gelişimine ve kuvvetine etkisi olan protein alımı son derece önemlidir.

- GNC L-Arginine & L-Ornithine & L-lysine 90 Kapsül, sporcu gıdası olarak, yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde protein dengesini korumak amacıyla formüle edilmiş bir üründür.

- Sporcuların performans gelişimleri bakımından protein çok önemlidir. Takviye gıdalar olarak tabir edilen bu ürünleri sporcular performanslarını geliştirmek amacıyla kullanır. Bu nedenle yapılan spor dalına uygun bir beslenme planı ile ona göre bir takviye planının hazırlanması gerekir.

- Yaptığınız spora göre markanın özel içerikli gıda takviyesini tercih ederek performansınızın artmasına destek olabilirsiniz.

- GNC L-Arginine & L-Ornithine & L-lysine 90 Kapsül; arjinin, ornitin ve lizin içeren amino asit ürünüdür.

- Amino asitler proteinlerin en küçük yapı taşıdır. Mikro-besinleri optimize ederek vücut fonksiyonlarının, büyüme ve sağlıklı kalma gibi genetik işlevlerin yerine getirilmesinde oldukça önemlidir.

Lizin: Büyüme ve gelişme için önemli olan lizin, vücutta kemiklerin ve kasların büyümesi için gerekli olan kalsiyum emilimi için kullanılır. Ayrıca yağların enerjiye dönüşmesi için vücudu harekete geçirmeyi destekler.

Arjinin: Vücut tarafından doğal yollarla üretilmeyen yarı esansiyel bir amino asittir. Çok sayıda fizyolojik fonksiyonun yerine getirilmesine destek olan proteinin yapı taşı arjininin, besinlerle ya da dışardan takviye olarak alınarak açığın kapatılması önemlidir.

- Bitkisel kapsül formda olan ürün, kasların yenilenmesine ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkı sağlar.

- Ürünün her servisinde 750 mg L-Arginine, 750 mg L-Ornithine, 750 mg L-lysine bulunur.

- GNC markasının supplemet/aminoasit grubunda yer alan ürün, normal beslenmenin yerine geçmez. Sağlıklı beslenmeye ek olarak alınmalıdır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürünün tercihen gece yatmadan önce tüketilmesi önerilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 3 kapsül ürünü bol su ile tüketiniz. Tavsiye edilen miktarın aşılmamasında yarar vardır. Ürünü çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz.

GNC markasının supplement ürünlerinden aminoasit grubunda yer alan GNC L-Arginine & L-Ornithine & L-lysine 90 Kapsül, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek marka ve kapsül hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

GNC L-Arginine & L-Ornithine & L-lysine 90 Kapsül

229.07TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim