GNC Tonalin CLA 90 Kapsül

GNC Tonalin CLA 90 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • GNC Tonalin CLA 90 Kapsül

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42402

048107080723

5/1
186.99 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: GNC Tonalin CLA 90 Kapsül

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir şişe içerisinde 90 adet yumuşak kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Besin takviyeleri vitaminler, mineraller, supplementler olarak sınıflara ayrılır. Supplement, hayvanlarda ve insanlarda doğal gıdalara takviye olarak kullanılan ve genellikle kullanıcının yetersiz beslenmesiyle birlikte görülebilen eksikliklerin giderilmesine katkı sağlayan maddelerdir.

- Supplementler kendi aralarında aminoasit, protein tozu, performans arttırıcı, zayıflamayı destekleyici, kilo ve hacim arttırıcı gibi gruplara ayrılır. Supplement besin takviyeleri hakkında bilinmesi gereken en önemli detay herhangi bir rahatsızlığınızı azaltıcı etkisi olmamasıdır.

- Amerikan Sağlık Örgütü FDA tarafından kabul edilen ve RDA standartlarına göre üretilmiş ürünlerinden biri olan GNC Tonalin CLA 90 Kapsül, markanın supplement ürün grubunda yer alan bir besin takviyesidir.

- Ürün, aspir çiçeği yağından elde edilen ve etkinliği yapılan araştımalarla desteklenen patentli Tonalin CLA ham maddeye sahiptir.

- CLA (Konjuge Linoleik Asit) normal besinlerde çok az miktarda bulunan Omega ailesine ait bir yağ asididir.

- Vücuttaki yağ oranının azaltılmasında etkili olan CLA, diyet programı uygulayan bir kişinin metabolizmasının yavaşlamamasını destekler ve güçlü bir bağışıklık sistemi arttırıcıdır.

- GNC Tonalin CLA 90 Kapsül de omega 6 yağ asidinin bir çeşidi olan CLA içeren gıda takviyesidir.

- 2 kapsül için 2000 mg Konjuge Linoleik Asit içerir. Etken madde olan CLA antioksidan görevi görürken, yağ yakımının hızlanmasında da oldukça etkilidir.

- CLA vücutta sentezlenmez ve genellikle et-süt ürünlerinden karşılanır. CLA eksikliği ise insanların kilo almasında etkili olan faktörlerden biridir.

- Yeteri kadar et ve süt ürünleri tüketemiyorsanız sağlıklı diyet programı ile düzenli sporun yanında kullanacağınız 90 adetten oluşan bu kapsül ile hedeflediğiniz kiloya ulaşmayı destekleyebilirsiniz.

- Supplement gıda takviyelerinde dikkat edilmesi gereken en önemli detay birden fazla takviyenin aynı anda alınmamasıdır.

- GNC Tonalin CLA 90 Kapsül alıyorsanız ilaveten farklı yağ yakıcı ürün kullanılmamalıdır.

- Supplement grubunda bulunan hiçbir ürün normal beslenmenin yerine geçmez. Bu ürünün de sağlıklı diyet programınızın yanında destekleyici olarak alınması gerekir.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürünün bol su ile alınması önerilir.

Kullanım Sıklığı: Gün içinde 2 defa 1 kapsül alınır. Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır.

GNC ürünleri besin ve beslenme alışkanlıklarınız düşünülerek üretilmiştir. Vücudunuzun hangi besin öğesine ihtiyacı varsa o gıda takviyesini tercih edebilirsiniz. GNC Tonalin CLA 90 Kapsül'ü ve markanın diğer ürünlerini indirimli fiyatın adresi Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

GNC Tonalin CLA 90 Kapsül

Bu kategorinin en çok bakılanları

186.99TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim