Gülhane Aloevera Kremi 45 ML

Gülhane Aloevera Kremi 45 ML
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Gülhane Aloevera Kremi 45 ML
  • Gülhane Aloevera Kremi 45 ML

Markası : Gülhane Ürünlerini Gör

52351

8680865086283

55
PİYASA FİYATI 60.00 TL
SATIŞ FİYATI 54 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Gülhane Aloevera Kremi 45 ML

Gülhane yoğun nemlendirici aleovera krem içeriğindeki aleovera özü sayesinde cilde ekstra nemlilik kazandırır. Cildin onarımına yardım eder. Özel formülü sayesinde cilde pamuksu yumuşaklık sağlar.

Aloe vera özündeki, antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri sayesinde cildiniz dış etkenlere karşı korunur. Vitamin ve minerallerle beslenen ciltte kolajen üretimi artar ve cilt elastikiyet kazandığı için yaşlanma belirtileri gecikir. Gülhane aloe vera kremi düzenli kullanımda cilt renk tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Aloe vera özünün alkalik yapısı sayesinde cildinizin pH dengesini sağlar ve sivilce oluşumunu önlemeye var olan sivilceleri cilde zarar vermeden kurutmaya yardımcı olur. İyileştirici etkisi sayesinde cilt tahrişlerini gidererek cildin sağlıklı görünüm kazanmasını sağlar. Gülhane aloe vera kremi ile cildiniz ihtiyaç duyduğu özene kavuşacak 

Kullanım:Tüm yüzünüze gerekli miktarda yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulanır:

İÇERİK:

AQUA, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL PETROLATUM CETEARETH-20, HEXYLDECYL LAURATE, HEXYLDECANOL, DICAPRYLYL CARBONATE CETEARETH-12 ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PARFUM.PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, CETVI, PALMITATE SODIUM POLYACRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, D-LIMONENE, HEXYL CINNAMALDEHYDE, LINALOOL, 2-(4-TERT-BUTYLBENZYL) PROPIONALDEHYDE, GERANIOL CITRONELLOL, ALPHA-ISO-METHYLIONONE, COUMARIN.

UYARI:

Haricen kullanım içindir. Gözle temasından kaçının.

Yorumlar
z** **
11.05.2021
cilt krem

ilk defa kullandıgım bi krem 3 4 günlük farkını göstermeye basldı alacaklara öneririm

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Gülhane Aloevera Kremi 45 ML

54TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim