Gülhane Cilt Bakım Serumu 50 ML

Gülhane Cilt Bakım Serumu 50 ML
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Gülhane Cilt Bakım Serumu 50 ML

Markası : Gülhane Ürünlerini Gör

52349

8680865085910

55
PİYASA FİYATI 121.02 TL
SATIŞ FİYATI 108.92 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Gülhane Cilt Bakım Serumu 50 ML

Gülhane Cilt Bakım Serumu; nar çekirdeği yağı, kuşburnu çekirdeği yağı, avokado yağı ve jojoba doğal yağları ile formülize edilmiştir. İçeriğindeki doğal yağlar sayesinde cildi nemlendirir ve besler. İçeriğindeki aktif bileşenler sayesinde cildinizde kadifemsi bir doku oluşturan Gülhane cilt bakım yağı kolay emilir, yağlı bir his bırakmaz.

Nar Çekirdeği Yağı: Linoleik asit bakımından zengindir, cildin kolajen üretimine destekler. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde cildinizin yenilenmesine ve canlanmasına katkı sağlar.

Kuşburnu Çekirdeği Yağı: İçeriğindeki, zengin oleik asit sayesinde cildin ihtiyaç duyduğu nemi geri kazandırarak cildin elastikiyetini artırır.  Yoğun E vitamini ile hücreleri serbest radikallere karşı korur ve lipidlerin peroksidasyonunu önler. Kurumuş ve hasar görmüş cilt dokusunun onarılmasına katkı sağlar.

Avokado Yağı: İçeriğinde bulunan oleik asit ve palmitik asit sayesinde cildin nem ve canlılık kazandırır. Cilt bariyerinin dış faktörlere karşı korunmasında yardımcı olur.

Jojoba Yağı: Elkosenoik asit ve palmitoleik asit bakımından oldukça zengindir. Jojoba yağı, ciltteki sebumun dengelenmesini sağlar. Cildin aşırı yağlanması ve aşırı kurumasını önlemeye yardımcı olur. 

Undecane, Tridecane, Rosa Canina Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Yorumlar
E** B**
04.06.2021
severek kullanıyorum

kesinlikle tavsiye ederim harika bir ürün satıcıya laf yok zaten

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Gülhane Cilt Bakım Serumu 50 ML

108.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim