Gülhane Sıkılaştırıcı Masaj Yağı 250 ML

Gülhane Sıkılaştırıcı Masaj Yağı 250 ML
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Gülhane Sıkılaştırıcı Masaj Yağı 250 ML

Markası : Gülhane Ürünlerini Gör

52290

8680865086818

5/1
PİYASA FİYATI 203.39 TL
SATIŞ FİYATI 183.05 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Gülhane Sıkılaştırıcı Masaj Yağı 250 ML

Tatlı badem yağı, keten tohumu, tatlı portakal, limon, ardıç, karanfil, biberiye ve rezene doğal yağları ile zenginleştirilmiş özel formülü sayesinde kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olmak; karın, kol, bacak ve basen bölgesinde cildin sıkılaşmasını sağlamak amacıyla özel olarak üretilmiştir.

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Prunus Amygdalus (Almond) Dulcis Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil Expressed, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Juniperus Communis (Juniper Berry) Fruit Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, D-Limonene, Eugenol, Citral, Linalool, Geraniol.

Masajın uygulanacağı bölgeye, gerek duyulan miktarda masaj yağı dökülür, nazik ve dairesel hareketler ile masaj yapılır.

Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Oda sıcaklığında ve kendi ambalajında muhafaza ediniz. Göz ile temasından sakınız. Haricen kullanınız. Alerjik cilt yapısına sahip bireyler, kullanmadan önce panch (bilek içi) test uygulamalıdır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Gülhane Sıkılaştırıcı Masaj Yağı 250 ML

Bu kategorinin en çok bakılanları

183.05TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim