Hametol Cilt Bakım Kremi 30 gr (S.K.T 04-2026)

Hametol Cilt Bakım Kremi 30 gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hametol Cilt Bakım Kremi 30 gr

Markası : Hametol Ürünlerini Gör

43659

8699514350507

55
PİYASA FİYATI 179.00 TL
SATIŞ FİYATI 107.4 TL
3614
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Abdi İbrahim

Ürün Adı: Hametol Cilt Bakım Kremi

Ürün Miktarı: 30 gr

Ürün Özellikleri: 

- Hametol Cilt Bakım Kremi, cildin nemlenmesine ve beslenmesine destek olan cilt bakım kremidir.

- Hametol Cilt Bakım Kremi, çok kuru ve tahrişe yatkın ciltlerin kullanımı için özel olarak formüle edilmiştir. Hassas ciltlere uygundur.

- Güçlü bir cilt bariyeri, cildi nemli tutar ve daha parlak, gergin ve genç görünmesini sağlar. Sıcak, soğuk ve kuru hava, şehir hayatı, hava kirliliği gibi birçok çevresel etkinin cilt üzerinde olumsuz etkileri olabilir.

- Kuruyan ciltte pullanma, gerilme, kızarıklık ve kaşıntı oluşabilir. Bu belirtiler cilt bariyerinin hasara uğradığının göstergesidir. Bu durumlarda bariyer fonksiyonunu hızla yenilemek için cildin ekstra bakıma ve nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Nemlenmiş cilt canlı ve parlak görünümünü korur.

- Hametol Cilt Bakım Kremi, zengin içeriği ile cilt kuruluğunun giderilmesine ve cildin yenilenmesine destek olmak için geliştirilmiştir.

- Hamamelis Virginiana özü ile cildin nemli, yumuşak ve pürüzsüz tutulmasına katkı sağlar. Yenileyici etkisi ile kızarıklık ve tahrişin önüne geçilmesine destek olur.

- Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülü, cilt bariyerinin korunmasına destek olarak cildin esnek ve nemli kalmasına katkıda bulunur.

- E vitamini, allantoin, hyalüronik asit, zeytinyağı, avokado yağı, susam yağı ve shea butter içeriği ile cildin beslenmesine ve nem dengesinin sağlanmasına destek olur.

- Hametol Cilt Bakım Kremi, cilt tarafından yumuşak ve hafif dokusuyla hızla emilir. Cilt bariyerinin soğuk ve kuru hava gibi dış etkenlere karşı korunmasına ve cildin rahatlatmasına katkı sağlar; cildin parlaklık ve canlılık kazanmasına destek olur.

- Dermatolojik olarak onaylanmıştır. Klinik olarak test edilmiştir.

- Paraben, renklendirici, parfüm, alkol ve koruyucu içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir.

- Hametol Cilt Bakım Kremi’ni elinizde ve yüzünüzde güvenle kullanabilirsiniz.

- Özel içeriği ile kuru, çatlayan ve gerginleşen cildinize hassas bakım yapılmasına destek olur.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. İhtiyaca göre günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.

Kullanım Şekli:

- Temiz cilde nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Cilde iyice nüfuz etmesini sağlayınız.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Serin ve kuru bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Abdi İbrahim markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 Ürün İçeriği : 

Aqua, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Hamamelis Virginiana, Buttyrospermum Parki Butter, Sesamum Indicum Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ceteareth-20, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Glycerin, Olea Europea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Peg-7 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Cyclopentasiloxane, Dicocoyl Pentaerythrityl Distearyl Citrate, Propylene Glycol, Triglyceride, Limonene 

 

Yorumlar
s** **
25.10.2022
sıla

normal bir cilt tipine sabihim. cildime cok iyi geldi.ozellikle kış aylari icin güzel bir nemlendirici. iceriginin de dogal olması en büyük artısı

E** G**
26.05.2021
FİYATI GAYET UYGUN

Ürün fiyat-performans açısından çok iyi gayet güzel beğendim. Ürünün gramajına küçük diyenler de lütfen açıklama kısmını okuyarak alsınlar fiyat gayet iyi bu fiyata 200 gr krem beklemek zaten mantıklı değil. Ayrıca düzenli kullanımda da 2 ay kadar kullanılıyor gayet bereketli

  • 1 Kişi bu yorumu beğendi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hametol Cilt Bakım Kremi 30 gr (S.K.T 04-2026)

107.4TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim