Hamilton SPF 50+ Optimal Lotion 250 ml

Hamilton Optimal Losyon Spf 50 250 Ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hamilton Optimal Losyon Spf 50 250 Ml

30432

9310304190972

5/1
193.22 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hamilton SPF 50+ Optimal Lotion 250 ml

Hamilton Optimal Losyon Spf 50 250 Ml

Marka Adı: Hamilton

Ürün Adı: Hamilton SPF 50+ Optimal Lotion 

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri: 3 yaş üstü tüm aile bireylerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş güneş koruyucu losyondur. Cildi güneşin zarar verebilecek UVA ve UVB ışınlarına karşı korumaya çalışır. Cildi korurken aynı zamanda beslemeye de yardım eder. Tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun olan ürün, yüz ve tüm vücutta kullanım için idealdir. Losyon yapısı ile ciltte beyazlık bırakmaz ve kolayca emilir. Terlemeye karşı uzun süre dayanıklıdır. Gün ışığını doğrudan almayan 30 derecenin altındaki yerlerde muhafaza edebilirsiniz.

Sonuç: Güneşin zararlı ışınlarına karşı yüksek koruma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Ürünü kullanmaya başlamadan önce iyice çalkalamanız önerilir. Güneşe çıkmadan önce yaklaşık 20 dakika önce uygulayabilirsiniz. Her 4 saatte bir ya da terleme, yüzme, havlu ile silinme sonrasında da uygulamayı yenileyebilirsiniz. Uygulama sırasında göz ile temasından sakınılmalıdır.

İçerik: Ethylhexyl Methoxycinnamate, 4-Methylbenzylidene Camphor, Butyl Methoxdibenzoylmethabe, Titanium Dioxide içerir.

 

Yaz aylarında güneşlenmeyi, güneş altında yürüyüşler yapmayı çoğumuz severiz. Güneşin insan vücudu için pek çok yararlı yönü bulunmaktadır. Ancak güneş altına korumasız olarak çıkmanın, cilt için pek çok olumsuz yönü de bulunmaktadır.

Özellikle güneşin en kuvvetli olduğu 10.00 ile 16.00 saatleri arasında doğrudan güneşe maruz kalmaktan kaçınılması önerilir. Güneşe çıkarken güneş gözlüğü kullanmak, şapka takmak, açık renk kıyafetler giyinmek ve koruyucu ürünler kullanmak oldukça önemlidir.

 

Hamilton SPF 50+ Optimal Lotion 250 ml, 3 yaşından itibaren tüm aile bireylerinin kullanımı için uygun bir güneş koruyucudur. Özel formülü ile UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlamaya çalışır.

Losyon yapıdaki formülü ile cilt tarafından kolayca emilir ve ciltte beyazlık bırakmaz. Etkili bir koruma elde etmek için yeterli miktarda ürün uygulamaya dikkat edilmesi gerekir.

Spf 50 derecenin üzerinde koruma sağlar. Suya ve terlemeye karşı uzun süre dayanıklılık gösterse de yaklaşık 4 saatte bir uygulamanın yenilenmesi önerilir.

Yüz bölgesinde ve tüm vücutta kullanıma uygundur. Cildi güneşe karşı korurken aynı zamanda nemlenme sağlamaya da yardım eder. Tüm cilt tiplerinin kullanımı için idealdir.

 

Hamilton SPF 50+ Optimal Lotion 250 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hamilton SPF 50+ Optimal Lotion 250 ml

193.22TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim