Hardline Bcaa Fusion ( Nar Aromalı ) 500 Gr

Hardline Bcaa Fusion ( Nar Aromalı ) 500 Gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Hardline Bcaa Fusion ( Nar Aromalı ) 500 Gr

Markası : Hardline Ürünlerini Gör

42977

8697448350259

5/1
629 TL
455
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Hardline

Ürün Adı: Hardline Bcaa Fusion

Ürün Miktarı: 500 Gr

Ürün Özellikleri:

- Hardline Bcaa Fusion, beslenmenize destek olmak için formüle edilmiş olan sporcu ürünüdür.

- Hardline Bcaa Fusion, antrenman öncesi ve antrenman sonrası kullanıma uygundur.

- Hardline Bcaa Fusion, kas yapılanmasına, yenilenmesine katkı sağlar ve dayanıklılık kazanılmasına destek olur.

- Hardline Bcaa Fusion’un içeriğinde BCAA, Glutamin ve B6 Vitamini yer almaktadır.

- Fermente edilmiş 4:1:1 oranında L-Leucine, L-Valine ve L-Isoleucine içerir. Dallı zincirli amino asitler (BCAA) olarak isimlendirilen bu amino asitler, iskelet kaslarında en yoğun bulunan amino asitlerdir.

- Örneğin, tipik bir protein öğününden sonra kaslar tarafından emilen amino asitlerin %90'ını BCAA'lar oluşturur. Serbest formda olan BCAA’lar, her porsiyonda günlük ihtiyacınız olan BCAA’yı sağlamaya çalışır.

- BCAA FUSION aynı zamanda fermente edilmiş %100 saf doğal grade L- Glutamin içerir.

- Kaslarda amino asit havuzunun %60'ını ve vücutta toplam amino asit döngüsünün %20'sini Glutamin oluşturur. Diğer amino asitlerin aksine sadece Glutamin'in 2 nitrojen atomu vardır ve nitrojen mekiği olarak bilinir.

- Vücudun en çok hangi bölgesinde gereksinim varsa o bölgeye nitrojen taşır. Glutamin tüm amino asitler içinde en çok fonksiyona sahip olan temel bir amino asittir ve sporcular tarafından temel bir gıda takviyesi olarak kullanılır. Antrenmanlar sırasında en çok tüketilen amino asit Glutamin'dir.

- Hardline BCAA FUSION, tüm sporculara hitap eden özel olarak formüle edilmiş bir üründür. İlave şeker, karbonhidrat veya yağ içermez. Aspartam içermez.

- Yoğun antrenman dönemlerinde protein dengesini korumaya destek olur.

- Bcaa Fusion ürünümüzde aroma çeşitlerimiz olan Nar ( 500 gr.) ve Yeşil Elma ( 525 gr.) için porsiyondaki Bcaa, Glutamin, Vitamin B6 Oranları ve porsiyon sayısı aynıdır.

- Hardline Bcaa Fusion’un içeriğinde GDO, aspartam, koruyucu madde, laktoz, et ürünü, domuz katkısı, glüten, şeker ve hayvansal içerik yer almamaktadır.

- Ürünlerimiz, Uluslar arası Standardizasyon Örgütünün oluşturduğu, dünyada gıda güvenliği alanında en kapsamlı sistem olan, GMP (Good Manufacturing Practise) İyi Üretim Uygulamaları ve HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) Tehlike Analizi ve Kritik Noktaları standartlarını içeren ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile üretilmekte ve izlenmektedir.

- Hardline Nutrition aynı zamanda bir ilk olarak ülkemize genç sporcular yetiştirmek amacıyla Vücut Geliştirme, Bilek Güreşi ve Motor sporları Kulüplerini, Hardline Spor Kulübü Derneği bünyesinde kurarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer almaktadır.

- Hardline Bcaa Fusion, spor performansını desteklemek için formüle edilmiş olan sporcu ürünüdür.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Kullanım şekli 1: Antrenmandan 45 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra olmak üzere günde 2 defa 1 porsiyon [ 2 ölçek (10 g) ] 250 ml su ile karıştırarak kullanınız.

- Kullanım şekli 2: Antrenman esnasında 1 porsiyon [ 2 ölçek (10 g) ] 250 ml su ile karıştırılarak günde 1 defa kullanınız.

- Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

- Serin ve kuru bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Hardline markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hardline Bcaa Fusion ( Nar Aromalı ) 500 Gr

629TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim