Hardline Bcaa Matrix ( Tropikal Meyve Aromalı ) 630gr (S.K.T 12-2026)

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Hardline Ürünlerini Gör

42936

8697448350068

5/1
669 TL
455
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Ürün Adı: Hardline Bcaa Matrix ( Tropikal Meyve Aromalı ) 630gr

Marka Adı: Hardline

Ürün Miktarı: 630 gr

Ürün Özellikleri:

- Sporcu gıdaları, sporla uğraşanların performans ve kondisyonlarına destek olmak amacıyla geliştirilmiş ürünlerin genel adıdır. Protein Tozu, Amino Asitler, Whey Protein, L-Karnitin ve CLA gibi farklı çeşitleri bulunan sporcu gıdalarının en önemlilerinden biri de BCAA'dır.

- Vücut geliştirme sporuyla ilgilenenler daha çok kas geliştirmek için proteinlerini bol miktarda tükettikleri tavuk, kırmızı et, yumurta ve balıktan alırken, bazı protein kaynaklarını da sindirim sürelerinden dolayı toz halinde kullanmayı tercih eder.

- Hardline Bcaa Matrix 630gr, kompleks yapısı ile sporcuların günlük BCAA ve amino asit ihtiyacını gidermeye destek olmak amacıyla formüle edilmiştir.

- Toz formda olan kompleks Amino Asit içeren sporcu gıdasıdır.

- Yüksek miktarda BCAA içerirken aynı zamanda yüksek miktarda Glutamin ve ek olarak B6 vitamini içerir.

- Glutamin, kaslarda en çok bulunan amino asittir.

- BCAA olarak bilinen dallı zincirli amino asit destekleri, yağsız kas kütlesini ve performansını arttırmak isteyen sporcular tarafından tercih edilir.

- BCAA'lar Valin, İzolösin ve Lösin'den oluşur.

- Hardline Bcaa Matrix de 3.592mg Lösin, 976mg İzolisin ve 969mg Valin içermektedir.

- BCAA'lar kas proteinlerinin 1/3'ünü oluşturular ve kas yorgunluğunun azaltılmasına destek olurlar.

- İyileşme dönemini hızlandırken antreman sırasında kaslardan amino asit kaybını azaltarak, vücudun daha iyi protein almasına destek olur.

- BCAA'lar karşılıklı etkileşim içindedirler. Bu nedenle de biri olmadan diğerinin kaslar tarafından emilim oranı azalmaktadır.

- Aynı zamanda antrenman sırasında kaslardaki BCAA miktarı hızla düşer. Bu nedenle antrenman öncesinde ya da sonrasında BCAA takviyesi almak performansın artırılmasına destek olur.

- Spor sırasında ya da öncesinde alacağınız Hardline Bcaa Matrix ile performansınızın artmasını destekleyebilir, yorulmayı geciktirebilirsiniz.

- Ürün, antrenman sırasında etkisini gösteren kompleks bir formüle sahiptir.

- Spordan hemen sonra tek başına ya da öğün ile birlikte alacağınız Hardline Bcaa, kasların harap olmasına sebep olan kortizol seviyesinin azaltılmasına ve kaslardaki boşalan BCAA depolarının daha hızla dolmasına katkı sağlar.

- Hardline Bcaa Matrix NO artışı için AAKG içeriğine sahiptir.

- Diğer sporcu besinleri gibi bu ürün de normal beslenmenin yerine geçemez. Sağlıklı diyet programının yanında destekleyici olarak alınır.

Kullanım Şekli: Spora başlamadan 30dk önce ölçek üzerindeki 40 cc çizgiye kadar (21 gram) ürünü 300ml su ile karıştırarak alınız. İleri seviyede ek olarak spordan hemen sonra 1 ölçek daha alınız.

Kullanım Sıklığı: Günlük tavsiye edilen miktarın aşılmamasında yarar vardır.

Supplement olarak geniş bir ürün grubuna sahip olan markanın Hardline Bcaa Matrix 630gr'ını satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih ederek kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hardline Bcaa Matrix ( Tropikal Meyve Aromalı ) 630gr (S.K.T 12-2026)

669TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim