Hardline Progainer 1406gr

Hardline Progainer 1406gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Hardline Progainer 1406gr

Markası : Hardline Ürünlerini Gör

42928

8697448351478

5/1
PİYASA FİYATI 579.00 TL
SATIŞ FİYATI 521.1 TL
Seçenek
458
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Hardline Pro Gainer

Marka Adı: Hardline

Ürün Miktarı: 1406gr

Ürün Özellikleri:

- Kilo arttırıcı karbonhidrat tozları, spora başlayan fakat kas kütlesini arttırmak için yeterli kilkoya ulaşamayan aynı zamanda spor yaparken fazla kilo kaybı yaşayan kişiler tarafından tercih edilen gıdalardır.

- Kas kütlesiyle birlikte, kilonuzun da artmansını istiyorsanız sağlıklı beslenmenizin yanında ekstra bazı takviyelerin kullanımına ihtiyaç duyabilirsiniz.

- Hardline Pro Gainer 1406gr, yüksek karbonhidrat miktarı ve kompleks protein içeriğine sahip bir üründür.

- Ürün, sporcuların hem karbonhidrat ihtiyacının hem de günlük protein ihtiyacının karşılanmasına destek olur.

- Weight Gainer olarak da bilinen karbonhidrat tozu sporcu gıdaları, kalori ve besin değerleri ile kilo alma problemi yaşanların bu problemini çözmek üzere formüle edilmiştir.

- Hardline Pro Gainer ile kas inşasının daha etkili olmasını ve ihedeflediğiniz vücut ağırlığına ulaşmanızı destekleyebilirsiniz.

- Pro Gainer tek başına istediğiniz vücut görüntüsüne ulaşmanızı sağlamaz. Düzenli beslenmenizin ve düzenli sporunuzla birlikte kullanmanız etkisini daha iyi gösterecektir.

- Son yıllarda oldukça popüler Karbonhidrat ürünü haline gelen Hardline ProGainer, zengin Whey ve Bitkisel protein içeriğine sahiptir.

- İçeriğinde 7009mg değerinde Glutamin ve 6960mg değerinde BCAA amino asitleri bulunur.

- Aynı zamanda her 1 servisinde 2500mg Kreatin Monohidrat içerir.

- Ürün içeriğinde ek olarak birçok enerji içeceğinde bulunan ve önemli bir amino asit olan 1000mg Taurin bulunur.

- Karbonhidrat tozu sporcu gıdaları vitamin ve mineral bakımından oldukça zengindir.

- Pro Gainer 1406gr da multivitamin içeriğine sahiptir. Vücudunuzun ihtiyacı olan besinlerin karşılanmasına destek olur.

- Her 1 servisinde 787 kalori bulunduran ürün ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayarak performans artışının yükselmesine katkı sağlar.

- Antrenman sonrasında kasların kendini toparlamasına destek olan karbonhidrat tozları, bir sonraki egzersiz için vücudunuzu hazır hale getirir.

- Toz formda olan ürünün aromalı yapısı sayesinde içimi kolaydır.

- Hardline Pro Gainer 1406gr, normal beslenmenin yerine geçemez. Düzenli sporunuzun ve beslenmenizin yanında tüketilmesi gerekir.

Kullanım Şekli-1: 1 porsiyon yani 5 ölçek ürün, 400 ml süt veya su ile karıştırılarak öğünlerden sonra ya da antrenmandan 30dk önce veya sonra olacak şekilde alınır. Günde 1-2 defa alınabilir.

Kullanım Şekli-2: Öğünlerden hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere günde 4 defa 2 ölçek ürün, 150ml-200ml süt veya suya karıştırılarak alınır.

Kullanım Sıklığı: Performansınıza ve kilonuza göre tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır. Çünkü karbonhidrat tozlarının kullanımı kişeden kişiye göre değişmektedir.

Hardline, kullanıcının istek ve ihtiyaçlarını ön planda tutarak ürünlerini üretmeye çalışan bir markadır. Hardline markasının ürünlerini ve Pro Gainer 1406gr'ı satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilir, ürünler hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hardline Progainer 1406gr

Bu kategorinin en çok bakılanları

521.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim