Hawaiian Tropic Coconut Koruma Faktörsüz Bronzlaştırıcı Güneş Yağı 200ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Hawaiian Tropic Ürünlerini Gör

52235

5099821001070

55
394.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hawaiian Tropic Tropical Tanning Coconut Bronzlaştırıcı Yağ 200 ml ile kavuşmak istediğiniz bronzluğa sahip olun!

Özel olarak hazırlanan hindistan cevizi ve tropikal meyve formülüyle sağlıklı ve uzun süreli bronzluk elde etmenizi sağlar. Egzotik tropikal çiçekler ve hindistan cevizi yağı formülü ile hazırlanan bronzlaştırıcı yağ; papaya, aloe vera ve mango özlerinin karışımı ile hazırlanmıştır.

Ellerde yapışkan hissi bırakmaz. 8 saat boyunca suya dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre etkili olmaktadır. Daha kalıcı bir bronzluk için Güneş Sonrası Bakım Kremi de kullanarak uzun süreli bronzluğu elde edebilirsiniz.

Kullanım: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce iyice çalkalayarak vücudunuza eşit şekilde uygulayınız. Uzun süre güneş altında vakit geçirilmesi ya da su ile temas edilmesi halinde tekrar uygulayın.

Yorumlar
G** A**
28.04.2021
Hawaiian Tropic Coconut Koruma Faktörsüz Bronzlaştırıcı Güneş Ya

Güneşlenmeyi ve bronzlaşmayı seven biri olarak kesinlikle hawaııan tropıc’i tavsiye ediyorum çünkü ben birçok ürün kullandım hiçbirinden randıman alamamıştım boş yere güneşte saatlerce kaldım ama sonuç istediğim gibi olmuyordu hawaııan tropik tam bana göreymiş kısa sürede kalıcı ve iyi bronzluk alın göreceksiniz saygılar...

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hawaiian Tropic Coconut Koruma Faktörsüz Bronzlaştırıcı Güneş Yağı 200ml

394.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim