Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil Bronzlaştırıcı Yağ Spf 20 200 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Hawaiian Tropic Ürünlerini Gör

52237

5099821001230

55
559.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Göze temas ettirmeyiniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Güneş ışınların dik olduğu saatlerde cildinizi güneşe maruz bırakmayınız.

Hawaiian Tropic Tropical Dry Koruyucu ve Bronzlaştırıcı Yağ Spf 20 200 ml ile hindistan cevizi ve guava formülünün bronzlaştırıcı etkisini tüm yaz teninizde hissedin!

Hindistan cevizi ve guava formülü ile özel olarak hazırlanan karışım, güneşin zararlı ışınlarından korunmanızı ve bronzlaşmanızı sağlar. Nemlendirici etkisi ile cildinizi kurumaya karşı korur ve sağlıklı bronzlaşma süreci yaşamanızı sağlar. Egzotik tropikal çiçek özleri ve yoğun hindistan cevizi yağı içeriği sayesinde aloe vera özü karıştırılarak zenginleştirilmiştir.

Ellerde yapışkan hissi bırakmaz ve rahat bir kullanım süresi sağlar. 8 saate kadar suya dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım sağlar.

Kullanım: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce ürünü iyice çalkalayarak tüm vücuda eşit şekilde uygulayın. Su ile temas edilmesi halinde tekrar uygulayarak etkili kullanıma devam edin.

Yorumlar
N** **
25.10.2022
NURSELİ

ÜRÜN BAŞARILI SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GELDİ ELİME

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil Bronzlaştırıcı Yağ Spf 20 200 ml

559.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim